Külföldre szóló Youtube csatornával évente milliárdokat is kereshetsz! – A világ legjobban kereső Youtube sztárjai

Itt már több milliárd forintról van szó akár éves viszonylatban is, így már azt is mondhatjuk, hogy a videóbloggerkedést mint pénzkereseti lehetőséget igenis figyelembe kell venni. Sőt, ez is már egy külön “iparág” lett. Le se merem írni, hogy a legtöbbet kereső külföldi Youtube vlogger mennyit keres. A Forbes.com összegyűjtötte a 2016-os év top kereső vloggereit. Az első helyen Pewdiepie végzett, akiről már te is hallhattál. Tudod, mennyit keresett tavaly csak a Youtube csatornájával?

4,43 milliárd forintot zsebelt be csak 2016-ban (mai árfolyamon számolva). És még nem is számoltuk például a könyvbevételeit. Mivel Pewdiepie már könyvet is írt. Magyarul a címe: Ez a könyv szeret téged (Bookline link a mgyar könyvhöz). Nagyon el is húzott az őt követő mezőnytől, közel dupla annyit keres, mint a második helyezett. Nézd meg az alábbi ábrán, kik a legjobban kereső vloggerek, és mennyit zsebelnek be. Érdemes megnézni a csatornájukat, inspirálódni belőlük, vagy akár lemásolni és itthon hasonlót csinálni. (Ehhez kapcsolódó vállalkozási ötletek az infografika alatt).

A legjobban kereső Youtube sztárok 2016-ban (dollárban, már csak szorozni kell).

earningschart

Friss információ!! A legjobban kereső vloggertől, Pewdiepie-től megvált a Disney (Maker Studió), mert antiszemita videókat készített az utóbbi időben. Sőt, a Youtube is levette a reklámozásra ajánlott kategóriájából. Így 2017-ben nehéz lesz annyit keresnie, mint 2016-ban. Forrás HVG, 24.hu

 

Youtubehoz kapcsolódó Minner vállalkozási ötletek:

Ez a cikk is érdekelhet:
A Youtubeon 5-10 millió forintot is kereshet egy jó (magyar) vlogger, vagy egy jó koncepcióval működő Youtube csatorna

Forrás: Forbes

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!