Lassú a mobil betöltés – (statisztika)

A Keynote készített egy tesztet, melyben megnézte milyen gyorsan töltődnek be a nagyobb kereskedelmi cégek weboldalai. Átlagosan 10,2 másodperc alatt “álltak fel”, ami nem mondható gyorsnak. Tehát ez is egy olyan terület még, amin lehet javítani. Sőt erre kisebb vállalkozást is érdemes létrehozni (startup), vagy legalább a problémával foglalkozni. Egyik megoldás a mobil applikáció fejlesztés, hiszen a legtöbb cégnek van mobil appja is, de a weboldalak mobilra optimalizálása mindenképpen fontos.
A legjobban a Sears teljesített 2,25 másodperces betöltéssel, míg az Amazon hátul végzett a 14,4 másodperces betöltéssel.

mobil_betöltés

 

Forrás: Keynote

Köszi, hogy olvasol! Gyere vissza többször is! Sikeres 2020-at!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!