KezdőlapGazdaság és üzletLassú a mobil betöltés - (statisztika)

Lassú a mobil betöltés – (statisztika)

-

A Keynote készített egy tesztet, melyben megnézte milyen gyorsan töltődnek be a nagyobb kereskedelmi cégek weboldalai. Átlagosan 10,2 másodperc alatt “álltak fel”, ami nem mondható gyorsnak. Tehát ez is egy olyan terület még, amin lehet javítani. Sőt erre kisebb vállalkozást is érdemes létrehozni (startup), vagy legalább a problémával foglalkozni. Egyik megoldás a mobil applikáció fejlesztés, hiszen a legtöbb cégnek van mobil appja is, de a weboldalak mobilra optimalizálása mindenképpen fontos.
A legjobban a Sears teljesített 2,25 másodperces betöltéssel, míg az Amazon hátul végzett a 14,4 másodperces betöltéssel.

mobil_betöltés

 

Forrás: Keynote

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek