Legyél te is blogger, és keress havonta több százezret! #szabadúszó #blogger #oktatás

Hallottál már blogger sikerekről? Valószínűleg igen. Egy-egy sikeresebb blogger már havi több százezer forintot is zsebre tud tenni, ha nem többet. Arról nem is beszélve, hogy rugalmas munka is egyben a bloggerkedés. Ezt igazából te is meg tudnád csinálni! A Minner.hu vállalkozási ötleteiben már adtam is erre tippet. Olvasd el őket, miután ezt a tartalmat elolvastad (linkek alul)!

Egy jó koncepció, és egy kis ügyesség után te is sikeres blogger lehetsz. A Minner.hu, amit most olvasol, az is egy blog. Szponzoroktól kapott pénzből és egyéb bevételekből tartom el az oldalt és természetesen saját magam (2 hónap se kellett az első bevételemhez). Milyen bevételeid lehetnek? Itt leírtam: Milyen bevételei lehetnek egy bloggernek?

Blog ötletek

Nézd csak ezeket az ötleteket, ezeket te is meg tudnád valósítani:
Indíts vállalkozást: 25. ötlet – DIY blog
Indíts vállalkozást: 32. ötlet – Infografika blogger
Indíts vállalkozást: 52. ötlet – Hírek gifben
Indíts vállalkozást: 71. ötlet – Szórakozz a mobilappokkal és közben keress pénzt
Indíts vállalkozást: 74. ötlet – Termék-, szolgáltatástesztelő-blogger
Indíts vállalkozást: 96. ötlet – könyv (NEM) mindenkinek (Könyv bemutató blogger)
Ezenkívül még mi jöhet szóba?
– férfiblog
– divatblog
– lifestyleblog
– órablog – Így keress sok pénz fotósként, luxusórákkal
-sőt, egy jó webshop, vagy valamilyen szolgáltatás alapjait is leteheted egy blog elindításával. 
… és így sorolhatnám tovább. Rengeteg ötlet van még, amiből valamilyen módon bevételed lehet úgy, hogy csak blogolsz, facebookozol….

Milyen bevételre számíthatsz? 

Az egyik Minneres cikkben részleteztem, hogy milyen vállalkozást tudsz blogra építeni: Miből lehet pénzt keresni Instagrammal, Youtube-val, bloggal?

Mit kell tenned, hogy sikeres blogger legyél?

1. opció: Rákeresel a weben, más hogy csinálja, próbálsz online tanulni (ez elég nehéz, és hosszú idő lesz)
2. opció: Jelentkezel a Minner bloggeroktatására:
Most már nem személyes oktatást tartok, hanem online kurzushoz csatlakozhatsz. Videókon keresztül tanítalak meg nemcsak a bloggerkedésre, hanem online marketingszakembert is faragok belőled.  Így a bevételi forrásaid nagyobbak lesznek, illetve egy sikeres bloggernek ehhez is kell érteni. Miután megvetted, már tanulhatsz is.  És van itt még valami! November 2-án induló szabadúszó közvetítő portálra is felkerülsz (beletartozik az árba), így megkönnyítem a reklámozók szerzését, vagy akár online marketing kivitelezésre is szerezhetsz megbízásokat.

Jelentkezz most! Bloggerképzés/szabadúszó képzés 

[adrotate banner=”5″]

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)