Lemásolta a MillionDollarHomepage ötletet, mert Apple Watch-ot akar venni

Január végén újra előszedtük az internet történelem egyik érdekes reklámját, ötletét, vagyis a milliondollarhomepage weboldalt. Most ugyanezt másolta le egy fiatalember, aki az Apple Watch Editiont akarja megvenni, ami 10 ezer dollárba kerül. A weboldal címe így tenthousanddollarhomepage.com. 

Már lassan tele is van az oldal reklámokkal, és összegyűlik a megcélzott 10 ezer dollár. Nagyobb médiumok is vettek rajta reklám helyet, Verge, Gismodo, VentureBeat…

Valószínűleg a reklámozók próbálják újra megfogni a hirtelen jött népszerűséget. A milliondollarhomepage-nek is van napi 10 ezer látogatója, szóval megéri elkölteni kb 20 ezer forint értékű összeget a weboldalra, mivel később is többen visszatérnek az ötletet megnézni…

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!