Léptél rá már legóra?

Nagyon fájdalmas tud lenni. A Lego megbízást adott olyan papucs legyártására, amiben nyugodtan lépkedhetsz a kis építőkockákon (Bár kicsit kötözködésképpen, szerintem bármilyen papucsban ráléphetsz, inkább mamuszt kellett volna gyártaniuk.) Limitált darabszámú készül jelenleg, 1500 pár. Ezt karácsonykor sorsolják ki Franciaországban, a Lego honlapjára kell írni kívánságlistát.

Amint láthatod, ez egy reklámfogás, kreatív reklám (a médiába egyre több helyen fognak írni róla). Erről a Lego rálépésről, fájdalomról már megannyi videó, mém készült, így erre rá tud erősíteni. 1500 pár pedig nem nagy kiadás. Az emberek is bele tudják magukat élni, és máris elérték azt, hogy a Legora is gondolj, mint karácsonyi ajándék.

legopapucs2

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!