Magyar gyártású 3D nyomtatót is ajánl az egyik legnagyobb külföldi szakértői híroldal

A 3D nyomtatópiac híreivel foglalkozó 3ders.com  webolalán összehasonlíthatjuk az ő általuk összeválogatott 3D nyomtatókat. A listában 140 dollártól (39 ezer forint) egészen 846 ezer dollárig (232 millió forint) találunk printereket. Itthon több olyan cég is van, akik saját maguk által összeállított 3D nyomtatót árulnak. Ezek közül került ki a weboldalra a CraftUnique budapesti székhelyű cég CraftBot 3D Printerje.

Az ára 870 dollár (235 ezer forint), ami véleményem szerint egy átlagos 3D nyomtató ár. Volt közösségi finanszírozó kampányuk is, ahol 245 ezer dollárt (66,1 millió forint) gyűjtöttek össze.

A képekből azt szűröm le, hogy már sokan használják ezt a magyar nyomtatót 🙂
Még több ilyet, még több ilyen sikert!

Forrás: Craftbot - indiegogo
Forrás: Craftbot – indiegogo
Forrás: Craftbot - indiegogo
Forrás: Craftbot – indiegogo

A következő vállalkozás ötletekhez kapcsolódik ez a cikk:
42. ötlet: Webshop, amiben a vásárló kiválasztja a tárgyat, és te kinyomtatod neki.
37. ötlet: Reklámajándék, egyedi reklámtárgyak, promóciós anyagok készítése 3D nyomtatóval (pl. 3D nyomtatóval készült névjegykártya, ilyet én is szeretnék.)

Forrás: Craftbot – indiegogo, 3ders.com, Craftunique.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!