KezdőlapGazdaság és üzletMár 2000 dollármilliárdosa van a világnak. Naponta több száz milliót változik a...

Már 2000 dollármilliárdosa van a világnak. Naponta több száz milliót változik a vagyonuk

-

2043 dollármilliárdosa van a világnak, amit azt jelenti, hogy ennyi embernek van forintban átszámolva több, mint 257 milliárd forintja. Egy magyar került fel eddig erre a listára, Csányi Sándor bankár (OTP).

Ezt kell tudnod most a Forbes milliárdosok listájáról

  • 2043 milliárdos van a listán
  • Naponta változhat több száz millió dollárral is a vagyonuk a listán lévőknek. Ez legtöbbször a részvényeik miatt van.
    Képernyőfelvétel (251)
  • A legfiatalabb a listán: A 21 éves Alexandra Andresen Norvégiából, aki egy befektetési társaságot vezet, de vagyonát szülei dohánycégének köszönheti. Jelenleg 1737. helyen áll, és 1,3 milliárd dollár vagyonnal rendelkezik.
  • A legidősebb a listán: A 99 éves szingapúri  Chang Yun Chung, aki a hajószállításban érdekelt, most 2 milliárd dollár vagyona van, és 1136. helyen áll.
  • Az USA jelenlegi elnöke, Donald Trump 544. a listán, 3,5 milliárd dollár vagyonnal. Igaz, állítása szerint ennek a duplája van. Trump sokak szerint mindig felül értékeli a vagyonát.
  • Bill Gates szerepelt a legtöbbször a Forbes listájának az első helyén. Az elmúlt 23 évben 18-szor volt az élen.
  • A listán szereplők több, mint 60%-a saját maga szerezte a vagyonát, vagyis önerőből lett milliárdos.
  • Kattints  ide és böngészd a listát!

Forrás: Forbes, BusinessInsider

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek