KezdőlapGazdaság és üzletMark Zuckerberg 60 órát dolgozik egy héten

Mark Zuckerberg 60 órát dolgozik egy héten

-

Mark Zuckerberg a Facebook tulajdonosa (alapítója…) tegnap 1 órán át válaszolt a kérdésekre a Facebook oldalán. Ebből kiderül, hogy hetente 60 órát tölt munkával. A szöveg mellett látszik a teljes válasz. A lényeg így is a 60 óra, ami persze nem kimagasló, hiszen ennyit bármelyik vállalkozó dolgozik. Több híres személy is kérdezett tőle, például Richard Branson, vagy például Shakira. Érdemes a többi kérdésbe is bele nézni, kattints ide.

mark2

Itt van Shakira kérdése:
mark3

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek