Amikor még fiatalok vagyunk, nehezen tudjuk elképzelni, hogy mit is fogunk dolgozni felnőtt korban, az iskola után. Mennyiszer előfordul az, hogy teljesen más területen dolgozunk, mint ami a végzettségünk. Akár saját példánkon, akár más példáján is láthatjuk, hogy ez nem ritka eset. Több gazdag ember is olyan területen lett sikeres, ami nem kapcsolódik a tanulmányaihoz. Erről szól Zeitler Ádám TEDx-en elhangzott előadása. Igen, jól látod, ezt a cikket azért írtam, mert ajánlani szeretném, hogy érdemes belenézned több TED videóba, előadásba is.

A TED olyan rendezvénysorozat, konferencia, ahol inspiráló és érdekes előadásokat hallhatsz, melyekből nagyon sokat tanulhatsz amellett, hogy szórakozol is közben. Hoztam nektek több érdekes TED előadást. Jöjjön is az első, amiről a bevezetőben már olvastál.

A másik érdekes előadás, amit mindenképpen meg akartam mutatni nektek a következő:


Fotó: TEDx

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!