KezdőlapGazdaság és üzletMég mindig káosz van az Egyesült Királyságban a választások előtt

Még mindig káosz van az Egyesült Királyságban a választások előtt

-

Már csak 2 hét van hátra, és választások lesznek az Egyesült Királyságban. Nem lehet még tudni, ki lesz a befutó. Több helyen is olvastam, hogy vita van a “West Lothian” kérdés körül. Ez arról szól, hogy a csak angliai kérdésekben a skótok beleszólása ne legyen olyan nagy. Azoknál a tövényeknél melyek csak Angliát érintik, arról külön szavazzanak az angliai képviselők. Ez azért is téma most, mert nem is olyan régen a skótok el akartak szakadni az Egyesült Királyságtól, de végül a népszavazáson elhasalt ez a kezdeményezés. 

Az elmúlt félévben a GBPUSD devizapárra főként a dollár erősödés hatott, így 1,5185 dolláron zárt péntek este az árfolyam. A választások kimenetele miatt a volatilitás megnőtt a devizapárnál. Elemzők szerint 1,46-ig is le mehet az árfolyam a választásokig. Én azt mondom 1,5 alatt inkább esésre (font gyengülés), míg 1,5 felett inkább emelkedésre (font erősödés) számíthatunk. Aki szeret kockáztatni, neki most ez jó lehetőség lehet egy kis profit szerzésére.

GBPUSD árfolyam elemzés - finviz.com
GBPUSD árfolyam elemzés – finviz.com

Fotó: wikipedia

Ehhez kapcsolódik ez a cikkünk is: Profitálj a londoni magyarokból

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek