Még mindig káosz van az Egyesült Királyságban a választások előtt

Már csak 2 hét van hátra, és választások lesznek az Egyesült Királyságban. Nem lehet még tudni, ki lesz a befutó. Több helyen is olvastam, hogy vita van a “West Lothian” kérdés körül. Ez arról szól, hogy a csak angliai kérdésekben a skótok beleszólása ne legyen olyan nagy. Azoknál a tövényeknél melyek csak Angliát érintik, arról külön szavazzanak az angliai képviselők. Ez azért is téma most, mert nem is olyan régen a skótok el akartak szakadni az Egyesült Királyságtól, de végül a népszavazáson elhasalt ez a kezdeményezés. 

Az elmúlt félévben a GBPUSD devizapárra főként a dollár erősödés hatott, így 1,5185 dolláron zárt péntek este az árfolyam. A választások kimenetele miatt a volatilitás megnőtt a devizapárnál. Elemzők szerint 1,46-ig is le mehet az árfolyam a választásokig. Én azt mondom 1,5 alatt inkább esésre (font gyengülés), míg 1,5 felett inkább emelkedésre (font erősödés) számíthatunk. Aki szeret kockáztatni, neki most ez jó lehetőség lehet egy kis profit szerzésére.

GBPUSD árfolyam elemzés - finviz.com
GBPUSD árfolyam elemzés – finviz.com

Fotó: wikipedia

Ehhez kapcsolódik ez a cikkünk is: Profitálj a londoni magyarokból

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!