KezdőlapTőzsdeMeglepő irányba mozdul a BUX index az újabb brókerbotrányok kirobbanásának napján

Meglepő irányba mozdul a BUX index az újabb brókerbotrányok kirobbanásának napján

-

Szinte mindenki a brókerbotrányokról beszél, akár volt bent tőkéje, akár nem. Azért is, mert a Buda-Cashnél a hozzá kapcsolódó bankcsoport is érintett az ügyben. A befektetők kedve valószínűleg el fog menni az elkövetkező időszakban a befektetésektől. Sőt, több forrásból is úgy értesültünk, hogy többen is elkezdték kivenni a pénzüket olyan cégektől is, akiknél nincs semmi probléma.

Na, de térjünk rá a legérdekesebb dologra.
Február 24-én értesültünk először a Buda-Cash brókerbotrányról. Ezen a napon a Budapesti Értéktőzsde indexe a BUX emelkedni tudott, 1.66%-ot. Fura igaz?
Március 6-án az MNB közleményéből kiderül, hogy újabb brókercéghez szállnak ki, a Hungária Értékpapír Zrt-hez. Ezen a napon 2,16%-ot emelkedett a BUX.  

Erre szoktam azt mondani, hogy igazi brit tudós elmélet. Azért én megkockáztatom, ha véletlenül újabb fontosabb magyar brókernél merül fel gond, akkor az aznapi kereskedésben a BUX emelkedhet. Reméljük, hogy nem lesz további brókerbotrány, inkább emelkedjen szépen lassan, és rázódjon helyre a befektetési szakma is. Mindenesetre a BUX indexet mozgását, határidős kereskedésben le lehet kereskedni, és még a költsége is alacsony.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek