KezdőlapGazdaság és üzletMennyit keresett Psy a Gangnam stlye számával a Youtube-on?

Mennyit keresett Psy a Gangnam stlye számával a Youtube-on?

-

A héten trónfosztás történt a Youtube-on a legnézettebb videók élmezőnyében. Az eddig vezető “Gangman style” című szám lecsúszott a 2. helyre, most már az első helyen a  “Wiz Khalifa – See You Again” áll közel 3 milliárd “megtekintéssel” (inkább meghallgatás). Mennyi az annyi? Mennyit keresett ezen idő alatt Psy a Youtube-on (csak ebből a számából)?

A szám videója után megtudhatod a részleteket.

2012. július 15-én került fel a zeneszám és azóta 2 milliárd 894 milliószor látták, hallgatták meg. A Forbes becslése szerint 2,5-3 millió dollárt keresett, forintra átszámolva 700 millió forintot kapunk.  Az adat hasonló, amit a Socialblade oldalon is kalkulálnánk. Továbbá 8-10 millió dollár bevétel származott a szám megjelenését követően abból, hogy felkapták a Youtube-on a számot, és aztán több helyen fellépett, illetve a szám eladásából (pl. iTunes).

Ehhez kapcsolódó tartalom:

Forrás: 24.hu , Forbes

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek