Mennyit lehet nyerni a tippmixen?

Meg lehet többszörözni a pénzünket tippmixen, akár online (TippmixPro), akár offline verzióban? A weben böngészve eléggé furcsa dolgokat találtam. A legtöbben tényleg azt hiszik, hogy megszázszorozhatják a pénzüket. Ez egy picit tévhit, vagyis az tévhit, hogy pár ezer forintból milliókat is össze lehet hozni rövid időn belül. Gondolkozz!!!

Először is tedd fel magadnak a kérdést! Tudsz olyan befektetést mondani ma, amiből gyorsan kis kockázattal meg tudod többszörözni a pénzed? Lássuk csak, betéti kamat alacsony, részvényeken éves átlag 4-7% hozamot lehet elérni. Így belegondolva, szerinted elvárható az a sportfogadástól, hogy azonnal megsokszorozza a kezdőtőkédet? Nem, ez nem ilyen egyszerű.

Mennyi éves hozamra lehet ezzel szert tenni?
A részvényeknél, ha nem a tőzsde indexet követjük, hanem a legjobb részvényeket választjuk, akkor éves szinten is 20% feletti hozamra tehetünk szert. Ugyanez vonatkozik a sportfogadásra is, és most vissza is rántalak az első feltevéshez, vagyis igenis lehet elérni kimagasló hozamokat, de ehhez több idő kell.

Mekkora hozamot várhatsz el?
Én olyan fogadási stratégiákat tesztelek jelenleg élesben, ahol fogadásonként átlagosan csak 1-2% hozam várható. Számoljunk csak! Kamatos kamat esetén a tétet szépen lassan emelve havi 10-20 fogadással mennyi hozam érhető el? Igen, jól látod szépen lassan ezzel növelhető lesz a kezdőtőke.

Hogyan alakíts ki stratégiát?
Erről írtam az előző bejegyzést. A legjobb az, ha leülsz, előveszel egy papírt és egy tollat, és leírod mik azok a feltételek, amik alapján megfogadsz egy csapatot, vagy valamilyen kimenetelt. Ezt érdemes visszamenőlegesen is tesztelni. Vagy az elején kis tőkével, vagy papíron letesztelni. Akkor fogsz sikereket elérni, ha nem azt célzod meg, hogy minden fogadáson megtöbbszörözd a feltett összeget, hanem akkor, ha kiszámolod tartósan egy fogadásra mennyi profit várható. A másik megoldás pedig az, hogy olvasod továbbra is a Minner.hu Sportfogadás guru cikksorozatot, és később leírt stratégiákat alkalmazod, vagy átalakítod. Az online fogadást azért is javaslom, mert több kimenetelre is tudsz fogadni.

[sam_ad id=”110″ codes=”true”]

Fotó: Jan S0L0/Flickr

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!