Mi az a tudásrészvény? Hogy lesz ebből profit?

Dátum

Megosztás

Az elmúlt években már biztosan te is tapasztaltad, hogy az információban mekkora pénz van. Mindenki adatot, információt gyűjt, vagy azért, hogy továbbadja, vagy hogy maga felhasználja. Az információ egyik verziója a tudás. Hallottad már te is, hogy a legjobb befektetés a tudás. És valóban! Amikor vállalkozó vagy, akkor valójában folyton a tudást, az információkat pakolod egymásra, amiből a képlet végén sokszoros megtérülés lehet. Mutatom is, hogy mire gondolok!

Az információk hiánya miatt halogatunk projekteket, mint például azt, hogy végre elinduljon a kínai import szállítmányunk, vagy végre naponta kiküldjünk legalább 100-200 hírlevelet, automatizált e-mailt.

A tudásrészvény szót a Minner használja arra, hogy a nálunk található üzleti képzésekbe, videós tréningekbe fektetve hozamot érhetsz el. Te magad tudsz tenni érte, hogy hozamod legyen, és sokkal jobban menedzselni a külső tényezőket. Mutatom is példákkal!

Tudásrészvény – Befektetési példák

Mit nyerhetsz, ha e-mail marketing tudásba fektetsz?

 • Befektetési összeg: 
  – 9 900 forintba kerül a tudás, amit a MinnerAkadémia e-mail marketing képzésében elsajátítasz és azonnal használni tudsz – automatizált hírleveleket tudsz majd küldeni. 
  – 50 000 forintba kerül kb. 1000 feliratkozó, akiknek a példák, ötletek alapján hírlevelet, marketing e-maileket küldesz (lehet több is, ez csak egy példa).
 • Összesen 59 900 forint befektetés. 
 • Várható hozam: Bár statisztika szerint minden hírlevélre elköltött 1 Ft 40 Ft-ot hoz, de ez akkor érvényes, ha már meglévő vásárlóknak is küldünk ki e-maileket. Így várhatóan 25-40 vásárlóra számíthatunk az indulásnál, ami kb. 240-800 000 forint forgalmat jelentenek számunkra. Következő hozamlehetőség, további automata e-maileket küldesz a meglévő vásárlóknak, folyamatos hírlevél kiküldés. A marketingre amúgy is költenél, így a hozamot igazán a képzésre számold! 
 • A befektetésed: Hírlevél, e-mail marketing minikurzus a MinnerAkadémián

Márk tanulónknak, Minner vállalkozónak már kész portfóliója van

180 000 forint értékben vett 7 nap alatt tudásrészvényt, vagyis képzést. Sőt, jelentem, meg is nézte a videókat, és jelzett, hogy már használja is tanultakat. Ahogy ezt teszi a már több mint 8000 hallgatónk!

Szeptember-decemberi hozamlehetőség a kínai importban

 • Befektetési összeg:
  – 69 900 Ft-ba kerül az a tudás, aminek köszönhetően lesz terved, információd, tudásod a megfelelő kínai partner kiválasztásához, a rendelések kezeléséhez, vagy például a vámoláshoz.
 • Várható hozam: 1 000 000 Ft, ennyi az átlagos hozam a kezdő kínai import rendeléseknél, amikor valaki maga végzi az importálást. Általában 1-1,5 millió forint értékben történik meg az első rendelés, és beleszámítva a szállítási és egyéb költségeket is, és utána az eladási árat számolva kb. 1 millió forint körül lesz a hozamod. Ennél lehet több is. Ahogy szakértőnk mondja, a matek akkor jön ki, ha a beszerzési ár duplájáért lehet eladni a terméket. Ennek oka, hogy fel tudj készülni minden változó tényezőre.
 • A befektetésed: Kínai Import, Alibaba online képzés

Tudásból profit

Szeptember-decemberi hozamlehetőség a jobb szövegekben:

 • Befektetési összeg: 
  -29 900 forintba kerül a tudás, amit a MinnerAkadémia marketingszövegírás kurzusával megszerzel, és azonnal használni tudsz. Azonnal javulni fognak a Facebook posztjaid, a weboldalad szövegezése, és természetesen a Google hirdetéseid is – hogy mennyire számít ez, majd a hozamlehetőségnél olvashatod! 
 • Összesen 29 900 forintba kerül a befektetés
 • Várható hozam: A jól megírt reklámszöveg 29%-40%-kal csökkenti a kattintási költségeinket, ezt rendre tapasztaljuk a “mennyit ér a jó headline, hirdetési szöveg” tesztjeinken. Ez azt jelenti, hogy egy jó szöveggel ugyanakkora ráfordítással sokkal több érdeklődőt tudsz beterelni az oldaladra. A jobb szövegek pedig bizonyítottan növelik a vásárlási hajlandóságot is. Az organikus (ingyenes) eléréseidben is érzékelni fogod a változást, de leginkább akkor, amikor elköltesz 100 000 forintot Facebook vagy Google Ads-ben, ami felett már bőven a pénzednél vagy. Fektess a tudásba! 
 • A befektetésedMarketingszövegírás képzés

Szeptember-decemberi hozamlehetőség a vállalkozásod fejlesztésében

 • Befektetési összeg: 
  – 39 500 forintba kerül a tudás, információ, amit a Minnerrel való közös konzultáción megszerzel. 
  – 10 000 forint benzinköltség (személyesen nálunk), vagy online.
 • Összesen kb. 50 000 forintba kerül a befektetés
 • Várható hozam: 396 vállalkozó volt már nálam konzultáción és ahogy most írta egy Minner vállalkozó: „Az első időszak várakozáson felül teljesített és minden hónapban sikerült duplázni/ triplázni”. Vagy „A közelmúltban jártunk Milánnál, hogy tanácsot kapjunk a vállalkozásom továbbfejlesztésében. Már neki is álltunk a tanácsokat feladatokká változtatni, és beütemezni. Nagyon sok jó ötletet, tanácsot fogunk tudni majd kamatoztatni a gyakorlatban is. Ajánlom mindenkinek!” – értékelések között megtalálod. Sok felesleges kiadástól megóvlak, sikerül a konzultáció alatt letisztázni, hogy mik a jó irányok, mivel érdemes foglalkozni és annak hogyan is kezdjünk neki.
 • A befektetésed: Személyes üzleti tanácsadás, konzultáció

Szeptember-decemberi hozamlehetőség a marketing kampányaidban

 • Befektetési összeg:
  – 8900 Ft-ba kerül az a tudás, amit a MinnerAkadémián a marketing kampánykészítés minikurzusban kapsz meg tőlünk.
 • Várható hozam: Miután egységesebb lett a marketinged, azonnal tapasztalod, hogy legalább 3X hatékonyabbak lettek a hirdetéseid és nagyobb a forgalmad. Nem utolsó sorban, sokkal kevesebb időt kell a marketinggel foglalkoznod. Éppen most is egy ilyen kampányban vagy, a tudásrészvény kampányt most indítottuk és már most többszörös a forgalom mint egy átlagos vedd ezt / azt hirdetésnél.
 • A befektetésed: Marketing kampány készítés online minikurzus

És még mennyi tudás, azonnal használható üzleti információ a MinnerAkadémián! Tudásból profit! Nézz körül az oldalon: MinnerAkademia.hu

Fotó: Yiorgos Ntrahas / Unsplash

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!