Miért mondják azt, hogy a legjobb döntés a pénzedet aranyban, ingatlanban, részvényben tartani?

Hallottad már a címben is leírt dolgot? A válaszok valószínűleg ott mozognak már a gondolataidban. Nagyon nehéz feladat megtalálni a legmegfelelőbb befektetést a pénzünk számára. Érdemes így a sikeres befektetők, dollármilliárdosok befektetéseit megvizsgálni. Ezek között mind-mind átfedés van, vagyis abban, hogy mibe is fektetnek. Jöjjön is a válasz a címben feltett kérdésre.

A legtöbb nagybefektető azt mondja, hogy egy átlagos megtakarítónak a legjobb döntés, ha a tőkéje

  • 1/3-át ingatlanban
  • 1/3-át részvényben (értékpapírban)
  • 1/3-át aranyban tartja.

Miért jó ez?

  1. Soha ne felejtsd el megosztani a kockázatodat, vagyis több mindenben legyen a pénzed. Persze az arányokat megváltoztathatod.
  2. Ha a részvénypiac éppen haldoklik, akkor az arany szárnyal, és ugyanígy fordítva. Bár azt érdemes tudnod, hogy akár együtt is mozoghatnak.
  3. Tehát a kockázatmegosztás miatt hosszabb távon tudsz profitálni úgy, hogy nagyobb krach esetén valamelyik biztosan nagy hozamot hoz, és bőven kompenzálja a többit. Ahogy például ez a 2008-as válság idején is volt.

Sokan csinálják azt is, hogy aranyat havi fix összegben vesznek, és addig a abból a pénzből, amit még nem használtak fel aranyvásárlásra állampapírt vesznek, vagy valamilyen fix hozamú befektetésben helyezik el. Ezzel a módszerrel addig is hozamot érnek el (míg nem kerül aranyvásárlásra az adott összeg), nem parkol csak úgy a pénz a számlán, vagy párna alatt. A havi aranyvásárlás előnye az is még, hogy így a kockázatot is tovább csökkenti, mivel beátlagolódik a vételár.

Az aranyra tudunk is egy jó megoldást! A fizikai aranyvásárlás költsége magas lehet, ezért a SolarGold Zrt. olyan konstrukciót talált ki, hogy ügyfelei több százalékot megtakarítanak már kis összegű aranyvásárlás esetén is. Ez éves 5-8%-os költségmegtakarítást is jelent, ami a hozamot is javítja.

Ha van havi minimum 10 000 forintod arra, hogy aranyba fektess, akkor add meg az elérhetőségedet itt, és a SolarGold Zrt. felveszi veled a kapcsolatot. Tudod, akkor is  érdemes, ha nagyobb tőke áll rendelkezésedre, ebben segítenek, nem kell azonnal több százezerért, vagy millióért aranyat venned.

Add meg az elérhetőségedet itt, és hamarosan keresni fognak:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vegyél részt a SolarGold és a Minner közös NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN! 2-2 gramm aranyat sorsolunk ki, melyeknek piaci értéke közel 25 000 forint egyenként. Kattints ide és vegyél részt a nyereményjátékban. Több is lesz a héten!

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)