Mark Zuckerbergről 99,9%-ban tudhatjuk, hogy szürke pólót visel. Szinte nem is látni olyan képet, amin ne ilyet hordana. Tehetjük fel a kérdést, hogy miért? Mert erősíteni akarja, hogy ő programozó? Azért, mert ott a Szilícium-völgyben ez a divat? Vagy nem szereti a márkás ruhákat? Egyik sem igaz (maximum részben), máshol kell keresni a választ. Egyik nap, mikor munkába indult (az apasági szünetét követően) lefotózta a gardróbját.

Láthatod, hogy nem kell sokat gondolkodnia, hogy mit vegyen fel. Egy régebbi kérdezz-felelek FB posztjában valaki rákérdezett, hogy miért hord mindig ugyanolyan ruhát. Azt válaszolta, hogy „Ha bármennyi energiát arra fordítanék, hogy eldöntsem, milyen ruhát vegyek fel, akkor úgy érezném, hogy nem a munkámat végzem, mert nem a Facebookra gondolok.”  Nem akarja olyan felesleges dolgokra elpazarolnia a napi gondolkodást, hogy mit vegyen fel. Helyette inkább a munkára koncentrál.

Ehhez hasonló Zuckerberg “celeb hírek”: 

Forrás: Independent

Kérdezz vagy beszélgess a cikk témájában!
Instant tartalmak Rövid posztok, hírek, tartalmak a Minner Instantban. Kattanj rá, kattints ide!
A menüből is eléred! Sőt a főoldalon is ott a Minner Instant. 2019-ben így már dupla tartalommal várlak a Minneren nap mint nap, sőt még hétvégén is! Kattints ide!