KezdőlapGazdaság és üzletMiért visel Mark Zuckerberg mindennap ugyanolyan ruhát?

Miért visel Mark Zuckerberg mindennap ugyanolyan ruhát?

-

Mark Zuckerbergről 99,9%-ban tudhatjuk, hogy szürke pólót visel. Szinte nem is látni olyan képet, amin ne ilyet hordana. Tehetjük fel a kérdést, hogy miért? Mert erősíteni akarja, hogy ő programozó? Azért, mert ott a Szilícium-völgyben ez a divat? Vagy nem szereti a márkás ruhákat? Egyik sem igaz (maximum részben), máshol kell keresni a választ. Egyik nap, mikor munkába indult (az apasági szünetét követően) lefotózta a gardróbját.

Láthatod, hogy nem kell sokat gondolkodnia, hogy mit vegyen fel. Egy régebbi kérdezz-felelek FB posztjában valaki rákérdezett, hogy miért hord mindig ugyanolyan ruhát. Azt válaszolta, hogy „Ha bármennyi energiát arra fordítanék, hogy eldöntsem, milyen ruhát vegyek fel, akkor úgy érezném, hogy nem a munkámat végzem, mert nem a Facebookra gondolok.”  Nem akarja olyan felesleges dolgokra elpazarolnia a napi gondolkodást, hogy mit vegyen fel. Helyette inkább a munkára koncentrál.

Ehhez hasonló Zuckerberg “celeb hírek”: 

Forrás: Independent

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek