Miért visel Mark Zuckerberg mindennap ugyanolyan ruhát?

Mark Zuckerbergről 99,9%-ban tudhatjuk, hogy szürke pólót visel. Szinte nem is látni olyan képet, amin ne ilyet hordana. Tehetjük fel a kérdést, hogy miért? Mert erősíteni akarja, hogy ő programozó? Azért, mert ott a Szilícium-völgyben ez a divat? Vagy nem szereti a márkás ruhákat? Egyik sem igaz (maximum részben), máshol kell keresni a választ. Egyik nap, mikor munkába indult (az apasági szünetét követően) lefotózta a gardróbját.

Láthatod, hogy nem kell sokat gondolkodnia, hogy mit vegyen fel. Egy régebbi kérdezz-felelek FB posztjában valaki rákérdezett, hogy miért hord mindig ugyanolyan ruhát. Azt válaszolta, hogy „Ha bármennyi energiát arra fordítanék, hogy eldöntsem, milyen ruhát vegyek fel, akkor úgy érezném, hogy nem a munkámat végzem, mert nem a Facebookra gondolok.”  Nem akarja olyan felesleges dolgokra elpazarolnia a napi gondolkodást, hogy mit vegyen fel. Helyette inkább a munkára koncentrál.

Ehhez hasonló Zuckerberg “celeb hírek”: 

Forrás: Independent

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!