Mikor felavatták az új bitcoin ATM-et élőben, nyerhetett valaki 10 000 forintnyi bitcoint.

Pénteken egy gerillamarketing akcióra lettem figyelmes, mikor egy új bitcoin ATM-et avatott a hazai BTC piac egyik meghatározó cége, a MrCoin. A VirPay új bankfiókjában Mosonmagyaróváron helyezték üzembe a második MrCoin BTC automatát. Hogy lehetett nyerni?

Mikor bemutatták egy Facebook élő videón keresztül azt, hogy miként lehet létrehozni egy új bitcoin tárcát az ATM segítségével, akkor a tárcához tartozó privát kulcsot is megmutatták. Így bárki meg tudta szerezni a rátöltött 10 000 forintot, aki látta az élő videót. A posztjuk alatti hozzászólásokból kiderült, hogy meg is lett a nyertes, vagyis aki meg tudta szerezni a 10 000 forintot. Bár ez egy nem tervezett “akció” volt, én azonnal arra gondoltam, hogy akár gerillamarketing kategóriába is beletartozhat. Azt már ki is pipálhatjuk, hogy a média beszámolt róla, elvégre itt olvasod a Minneren.

atmmrcoinA magyar-szlovák-osztrák határon álló városban már egy újabb verziójú ATM-et helyeztek ki, amit már forint mellett euróval is lehet használni. Természetesen nem csak 1 bitcoint lehet venni, hanem annak tört részét is, jelenleg 5 000 forint a vásárlási minimum.

Gerillamarketingről itt olvashatsz >>> Gerillamarketing tippek, trükkök, ötletek – így csináld

Fotó: VirPay/Facebook

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!