Milyen appot fejlesszek? – Itt van egy kis segítség számodra. A legnépszerűbb iPhone appok 2016-ban.

Bármilyen jó applikáció ötleted is van, érdemes megnézni, éppen most mi a népszerű az egyes telefonokon. Anno egy Minneres találkozón a mobilapplikáció fejlesztésről volt szó, ahol a meghívott szakértők elmondták, hogy a legtöbb fejlesző iPhonera készíti el először az applikációját, vagyis azt a célcsoportot célozza meg először, mert valljuk be fizetőképesebb is. Főleg akkor, ha USA piacot célozzuk.

Bár az is tény, hogy nehezebb bekerülni az Apple App Store-jába, mint a Google Play-be. Amikor megláttam, hogy az Apple kiadta a legnépszerűbb applikációk toplistáját, azonnal eszembe jutott, hogy ez jó lehet arra is, hogy megnézzük, mi kell most a népnek, és abból már ki lehet egy fejlesztőnek, startuppernek indulnia. Nézd meg a listát!

A legnépszerűbb ingyenes iPhone applikációk (1-10.)

Snapchat
Messenger
Pokémon GO
Instagram
Facebook
YouTube
Google Maps
Pandora
Netflix
Spotify Music

A legnépszerűbb, legtöbbször megvásárolt iPhone applikációk (1-10.)

Heads Up!
Face Swap Live
Minecraft: Pocket Edition
Facetune
KIMOJI
7 Minute Workout Challenge
Geometry Dash
Plague Inc.
Akinator the Genie
Bloons TD 5

Továbi érdekes tartalom, amit érdemes elolvasnod:
– Mobilapplikáció fejlesztés tudnivalók, tippek – Minner találkozó összefoglaló
– Az eredeti iPhone 2G drágább most, mint az iPhone 7 – megérte befektetni, és nem használni az akkori készüléket?
– Mikor vegyél Apple részvényt? Érdemes venni?

Forrás: Time/Apple
Fotó: Kārlis Dambrāns / Flickr

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!