szombat, január 16, 2021

Milyen volt a 2. Minner Póker Verseny?

2017. január 10-én újra megrendeztem a Minner Póker Versenyt, hogy már-már valami hagyományt is csináljak, vagy inkább rendszerességet az ilyen eseménynek.  Jöttek is az újabb ötletek, hogy tudom még élvezhetőbbé tenni, illetve még jobban megszervezni. 89 játékos mérte össze póker tudását és a végére ki is alakult a 420 000 forintos össznyeremény, amin így az első 9 játékos osztozott. Sajnos az örömömet beárnyékolta az, hogy hiba csúszott a szervezésembe.

minnerpokerverseny2017Elnézést a kellemetlenségért, amiért az elején sokan nem fértek be. De tudjátok hiába jelzi 121 fő, hogy ott lesz az eseményen, a FB-on mindenki nyomogatja a gombot, és eddigi tapasztalatok alapján (más események szervezésénél) kb. 50-70%-a jön el annak, aki jelzi. Ennyi főre is foglaltam le a termet. Végül 5 ember nem jutott asztalhoz (csak szünetben tudtak volna beszállni), tőlük elkértem a nevüket, kapnak kárpótlást.

Ezt a bakit leszámítva nagyon jól érezte magát mindenki, kulturált versenyzés folyt, melyet az osztók is megerősítettek. És már mindenki azt kérdezte, mikor lesz a következő.

Több verseny is lesz az elkövetkező időszakban, még éppen tervezés/szervezés alatt áll, hogy minden flottul menjen.

A Lurdy Poker Centernek köszönjük a sok segítséget, és a helyszín biztosítását. A következő Minner versenyre gyakorlásképpen nézz be a Lurdy Poker Centerbe, mert mindennap van verseny, amit a póker terem szervez. Kattints ide és nézd meg a versenyeket. A 4-6 ezer forintos versenyeket ajánlom figyelmedbe!

Egy rövid videó a versenyről:

Néhány kép a versenyről: 
20170110_192703 20170110_215704

A fő asztal

20170111_013803

89 fő, 420 000 forint össznyeremény, 9 díjazott (a 10-ként kieső játékosnak összedobtak 6000 ft-ot a bent maradtak, hogyha már a döntő asztalon van, ne távozzon nyeremény nélkül).
20170110_221509

 

 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Január 15-én lesz 20 éve, hogy elindult az online enciklopédia. Már több mint 55 millió szócikk található rajta, havonta 22 milliárdos nézettséget tud felmutatni. A Wikipédia adományokból tartja fenn magát, nincsenek rajta reklámok, bár a márkák is jelen vannak rajta.

MinnerInstant

A napokban nagyon népszerű lett a 444.hu egyik tartalma, ami a kiégésről szó. Igazán átfogó anyag lett, csak ajánlani tudom:

Fiatal felnőttek, akiknél a kiégés az alapállapot – 444.hu

És itt vannak erről a Minner anyagai is:

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…

MinnerInstant

Alig 6 napja posztoltam arról, hogy Livermore egykori tanai szerint 30 000-ről 40 000-ig lazán el tud száguldani, mert lendületben van a bitcoin. És valóban. Érdemes elolvasni Jesse Livermore tanairól szóló könyvet, a címe: Egy spekuláns feljegyzései


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek