Milyen volt a 2. Minner Póker Verseny?

2017. január 10-én újra megrendeztem a Minner Póker Versenyt, hogy már-már valami hagyományt is csináljak, vagy inkább rendszerességet az ilyen eseménynek.  Jöttek is az újabb ötletek, hogy tudom még élvezhetőbbé tenni, illetve még jobban megszervezni. 89 játékos mérte össze póker tudását és a végére ki is alakult a 420 000 forintos össznyeremény, amin így az első 9 játékos osztozott. Sajnos az örömömet beárnyékolta az, hogy hiba csúszott a szervezésembe.

minnerpokerverseny2017Elnézést a kellemetlenségért, amiért az elején sokan nem fértek be. De tudjátok hiába jelzi 121 fő, hogy ott lesz az eseményen, a FB-on mindenki nyomogatja a gombot, és eddigi tapasztalatok alapján (más események szervezésénél) kb. 50-70%-a jön el annak, aki jelzi. Ennyi főre is foglaltam le a termet. Végül 5 ember nem jutott asztalhoz (csak szünetben tudtak volna beszállni), tőlük elkértem a nevüket, kapnak kárpótlást.

Ezt a bakit leszámítva nagyon jól érezte magát mindenki, kulturált versenyzés folyt, melyet az osztók is megerősítettek. És már mindenki azt kérdezte, mikor lesz a következő.

Több verseny is lesz az elkövetkező időszakban, még éppen tervezés/szervezés alatt áll, hogy minden flottul menjen.

A Lurdy Poker Centernek köszönjük a sok segítséget, és a helyszín biztosítását. A következő Minner versenyre gyakorlásképpen nézz be a Lurdy Poker Centerbe, mert mindennap van verseny, amit a póker terem szervez. Kattints ide és nézd meg a versenyeket. A 4-6 ezer forintos versenyeket ajánlom figyelmedbe!

Egy rövid videó a versenyről:

Néhány kép a versenyről: 
20170110_192703 20170110_215704

A fő asztal

20170111_013803

89 fő, 420 000 forint össznyeremény, 9 díjazott (a 10-ként kieső játékosnak összedobtak 6000 ft-ot a bent maradtak, hogyha már a döntő asztalon van, ne távozzon nyeremény nélkül).
20170110_221509

 

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!