Milyen volt a 3. Minneres olvasói találkozó?

Fergeteges! 25-en jöttetek el, ami nagyon klassz, hogy szombaton a vízpart helyett egy üzleti találkozót preferáltatok. Nevezhetem üzleti találkozónak is, mivel a legtöbbet a vállalkozásokról volt szó. És természetesen a bemutatott 7 startup ötletnek is nagy sikere volt. A meglepő, hogy többen voltatok olyanok, akik az elhangzott ötlethez hasonlóra már gondoltatok, sőt már tervben is van. Így jó megerősítés is volt sokaknak az előadás része. És mennyien jeleztétek, hogy sajnos nem tudtok eljönni, ha mindenkinek jó lett volna az időpont, be se fértünk volna a Coffice Budapestbe. És az előző minneres találkozókhoz képest több hölgy is eljött, sőt kifejezetten sokan voltak, ennek még jobban örülök, mert nem csak a férfiaké a vállalkozás téma.

A visszajelzések alapján van helye a minneres startup ötletnek, így a közeljövőben az elhangzott 7 ötletet bővebben be fogom mutatni a Minneren, és újabbakat írok le. Az előadás után picit aktivizáltalak titeket, és meg is lett az eredménye, mert kiderült miről is szeretnétek olvasni a Minneren, ezeket fel is írtam, és a közeljövőben lesznek is ilyen cikkek az oldalon.

A “régi motoros” találkozó részvevők miatt pedig a networking rész nagyon is aktív volt, és a minner közössége még tovább épül, újabb kapcsolatokra tudtatok szert tenni.

Ilyen találkozó többször is lesz, illetve be-be iktatok érdekesebb, ún. mini összejöveteleket, pl. a soron következő ingyenes telemarketinges  (sales) oktatást.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!