Kezdőlap Gazdaság és üzlet Mit csinál most a Wall Street farkasa, vagyis Jordan Belfort? És mennyit...

Mit csinál most a Wall Street farkasa, vagyis Jordan Belfort? És mennyit keres?

-

A címben feltett kérdésre a választ már lehet tudod is, mivel a film végén is láthattad. Jordan Belfort értékesítő, sales oktató lett. A sales oktató résznél azt csinálja, mint a többi hasonló szakmában lévő, vagyis oktató anyagokat vásárolhatsz tőle, például DVD-ket, könyvet. Mennyi ért?

1997 dollárért (559 000 Ft, mai árfolyamon számolva) azonnal kapsz az oktatási anyagaihoz online hozzáférést. A weboldalán kicsit tovább görgetve látszik, hogy részletekben is fizetheted az oktató csomagot.

Ezen kívül még un. roadshow-kat tart, vagyis ő World Tour-nak hívja. Legközelebb Brazíliában lesz előadása, legolcsóbb hely 62000 forintba kerül, míg a legdrágább 99000 forintba (itt már fotózkodhatunk is Belforttal.)

Jordan mindenhol kihasználja a Wall Street farkasa film adta előnyöket, és többször láttam már olyan promócióját, ahol Leonardo DiCaprio is beszél, és promótálja őt.

A blogjába érdemes beleolvasni, én is elidőztem ott vagy egy órán át. Hasznos dolgokat ír, és a történetei is jók, élvezetesek.

És akkor mennyit is keres?
A film és könyv jogok után 2 millió dollárt keresett. Viszont az ügyészség szerint Jordan nem aktív a kártalanításnál, vagyis nem fizeti folyamatosan a rá eső részt, összeget. Sokak szerint el is titkolja a befolyt pénzeket, és a külföldi előadásokat is kihasználja úgy, hogy az ott befolyt összeget nem vallja be otthon az USA-ban. Elvileg ehhez ért is Belfort, legalábbis megemlíti a Wall Street farkasa könyvében is, a 12. fejezetnél (Libris kiadásnál 170-173 oldal). Szóval levonva a konklúziót, nem tudni pontosan mennyit is kereshet.

A Facebook oldalán sok videó található, 10 ezer feletti nézettségi statisztikával rendelkezik a legtöbb videónál.

Nézd meg ezt a cikkünket is, ehhez kapcsolódik:
Videók a Wall Street farkasáról, amikor még nem kapták el
Hollywood túlzott néhány jelenetben a Wall Street farkasában
Wall street farkasa értékesítési jelenet
Wall Street farkasa értékesítési jelenet 2.

 

Forrás: Jordan Belfort, Bloomberg, NyMag
Fotó: JB/Facebook

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek