Mit csinál most a Wall Street farkasa, vagyis Jordan Belfort? És mennyit keres?

A címben feltett kérdésre a választ már lehet tudod is, mivel a film végén is láthattad. Jordan Belfort értékesítő, sales oktató lett. A sales oktató résznél azt csinálja, mint a többi hasonló szakmában lévő, vagyis oktató anyagokat vásárolhatsz tőle, például DVD-ket, könyvet. Mennyi ért?

1997 dollárért (559 000 Ft, mai árfolyamon számolva) azonnal kapsz az oktatási anyagaihoz online hozzáférést. A weboldalán kicsit tovább görgetve látszik, hogy részletekben is fizetheted az oktató csomagot.

Ezen kívül még un. roadshow-kat tart, vagyis ő World Tour-nak hívja. Legközelebb Brazíliában lesz előadása, legolcsóbb hely 62000 forintba kerül, míg a legdrágább 99000 forintba (itt már fotózkodhatunk is Belforttal.)

Jordan mindenhol kihasználja a Wall Street farkasa film adta előnyöket, és többször láttam már olyan promócióját, ahol Leonardo DiCaprio is beszél, és promótálja őt.

A blogjába érdemes beleolvasni, én is elidőztem ott vagy egy órán át. Hasznos dolgokat ír, és a történetei is jók, élvezetesek.

És akkor mennyit is keres?
A film és könyv jogok után 2 millió dollárt keresett. Viszont az ügyészség szerint Jordan nem aktív a kártalanításnál, vagyis nem fizeti folyamatosan a rá eső részt, összeget. Sokak szerint el is titkolja a befolyt pénzeket, és a külföldi előadásokat is kihasználja úgy, hogy az ott befolyt összeget nem vallja be otthon az USA-ban. Elvileg ehhez ért is Belfort, legalábbis megemlíti a Wall Street farkasa könyvében is, a 12. fejezetnél (Libris kiadásnál 170-173 oldal). Szóval levonva a konklúziót, nem tudni pontosan mennyit is kereshet.

A Facebook oldalán sok videó található, 10 ezer feletti nézettségi statisztikával rendelkezik a legtöbb videónál.

Nézd meg ezt a cikkünket is, ehhez kapcsolódik:
Videók a Wall Street farkasáról, amikor még nem kapták el
Hollywood túlzott néhány jelenetben a Wall Street farkasában
Wall street farkasa értékesítési jelenet
Wall Street farkasa értékesítési jelenet 2.

 

Forrás: Jordan Belfort, Bloomberg, NyMag
Fotó: JB/Facebook

Kipróbált módszereket mutatunk be videókon keresztül. Ha ennyi mindent kapsz ingyen a Minneren, képzeld milyen izgalmas anyagok vannak a fizetős képzésekben! Nézd meg legújabb anyagainkat a MinnerAkadémián! Kattints ide!
Avatar
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Ezen nagyot mosolyogtam, tényleg zseniális húzás! 1 eurót fektettek cégekbe egészen alacsony részesedésért cserébe, 500 startupba fektetett így be a Unicor VC kockázati tőke társaság. Viszont ezzel elérte, hogy többször is egy lapon említsék őket nagyobb tőketársaságokkal, mert ezek a média egyébként is szeret írni, főleg ha unikornisok (gigantikus startup) lettek adott cégekből. És felsorolják kik is nyertek az üzleten.

A Unicor VC-től nem lehet azt a tényt elvenni, hogy olyan vállalatokba fektet, amelyek rövid időn belül 1 milliárd euróst értékelést érnek el. A Top kockázati tőkebefektetők között említik a céget mindig. Ez megnyitotta a kaput nekik már több helyen is.

Imádom az ilyet! És most ez többszörös hatású volt, mert márkaépítést is sikerült elérniük, nem csak figyelmet kapniuk.

Gerillamarketingről itt olvashatsz, sőt podcast is egyben: Emlékszel a Minner wifis gerillamarketingjére? És a kávésra? Gerillamarketing példák [podcast]

Forrás: Haszon

MinnerInstant

Ahogy már tavaly felreppent a hír, a cég megváltoztatja a nevét. Főleg a politikai korrektség miatt. Ezt írják oldalukon:

Meghallgattunk. És tanultunk. Bár ez soha nem állt szándékunkban, megértjük, hogy a csomagoláson szereplő ember képe szolgasághoz kapcsolódó képeket idéz, és azt is, hogy az Egyesült Államokban az “Uncle” szó bizonyos időkben fekete emberekre utaló pejoratív kifejezésként élt. A nevünket Ben’s OriginalTM -ra cseréljük, és többé nem szerepeltetjük a képet a csomagolásunkon, hogy még befogadóbbá tegyük a márkánk arculatát.

Továbbiak erről a témáról A politikai korrektség akkor is érték, ha beleszól a vállalkozásunk életébe?

MinnerInstant

Most a pandémia alatt sokan csinálják, pedig nem szabályos, és nem felel meg az írásbeliség szabályának az e-mailben elküldött, majd aláírt és bescannelt szerződés. Persze keveset találkozunk ilyen bírósági üggyel, vagy nem érint minket, kisebb KKV-kat.

Megoldás lehet, ha áttérsz online, e-szerződésre, e-aláírásra. Körbejártuk és bemutattuk a témát: Így működik az online szerződés, aláírás. E-szerződéskötés útmutató

MinnerInstant

Nem rendelnék a nyár környékén! Július 1-től már vámoltatni kell a 22 euró alatti rendeléseket is. Kb. 40 millió csomag érkezik így harmadik országból melyek 3/4-e 22 euró alatti csomag. Persze pont azért is hozták be a szabályt, mert lehetséges nem is annyi a csomag értéke, mint amennyi rá van írva. Nos nincs még álláshirdetési dömping a postánál vámügyintézésre, vagy logisztikai munkásra. Pedig ennyi csomagot végigvinni, nem lesz egyszerű, főleg a vevőnek is be kell kapcsolódnia a vámeljárásba, ahogy azt nagyobb értékű rendeléseknél megszoktuk.

Erről cikk: 2021-től vége a 22 euró alatti áfamentességnek. Például a kínai rendeléseknél és még vámkezelés…

Forrás: MTI


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek