Most már Ferrari részvényeket is vehetsz

Ma, azaz október 13-án vezetik be a New York Stock Exchange tőzsdére a Fiat-Chrysler Automobiles részvényeit. A kibocsátott részvények értéke 880 millió dollár (forintba inkább le se írom). A cég okosan be is fekteti a befolyó pénzt, tehát nem a saját zsebüket akarják megtömni.

Amerikában és Kínában szeretnék felpörgetni az eladásokat, sőt a luxusmárkákra is összpontosítanak. Így a Ferrarik és Maserattik értékesítésének hatékonyságát is növelni szeretnék. Ezt nagyrészt úgy akarják elérni, hogy a költségeket csökkentik.

A legnagyobb tulajdonosok között megtalálható a Vanguard, a BlackRock, sőt a Kínai kormány is.
Érdemes e venni? Az autóipar igaz kockázatos, sok tényező befolyásolja, de a nyílt kibocsátással új erőre kaphat a cég. A kódja FCAU, és az NYSE amerikai tőzsdén érhető el. Bármelyik magyar brókercégnél vásárolható lesz.

Nem is olyan régen írtunk több autóipari cikket is a tőzsde rovatba, böngészd át, Ford, General Motors….kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!