Ne alapíts vállalkozást huszonévesen? Legyél alkalmazott! Igaza van a Prezi társalapítójának, Halácsy Péternek? (videó)

Ki ne akarna vállalkozást indítani fiatalon? Látjuk a példákat előttünk, a nagy startupokat, a sikereket. Mégis nagyobb vagyongyarapodással kecsegtet, mint az alkalmazotti lét, meg a szabadság érzése…. Na igen, de ott vannak a kockázatai is. Mi van, ha nem jön be, illetve nem véletlen írtam az előbb a szabadság érzését, mert lehet vállalkozóként csak néha érezzük, és többet dolgozunk, mint alkalmazottként. Na, de mi most a kérdés? Miért ne alapítsunk céget 23 évesen?

Amikor nézed és hallgatod az alábbi videót, akkor először azt is gondolhatod, hogy le akar beszélni a vállalkozás alapításáról, startup alapításáról Halácsy Péter, a Prezi társalapítója. Nem így van, nagyon jó tippeket, ötleteket ad. Érdemes megfogadni a tanácsait. Én azt is tudom, hogy sokan utána lesznek eleve vállalkozók, miután belekóstoltak az alkalmazotti létbe. Nem is érdemes erről mát többet írnom, nézd meg a videót!

Fel vagy már készülve egy vállalkozás indítására? Szuper! Akkor a Minneren 200 vállalkozási ötlet vár rád, hogy továbbgondold és megvalósítsd őket! Kattints ide! 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!