Nem a last minute utak a legolcsóbbak, hanem …

Biztosan feltetted már a kérdést magadban, hogy Mikor foglaljak szállást? Azt gondolnád, hogy last minute utakkal tudsz a legnagyobbat spórolni, vagyis azok a legolcsóbb ajánlatok. Ez nem így van, legalábbis ez derül ki a TripAdvisor legfrissebb jelentéséből.

Az alábbi táblázatban azt láthatod, hogy mennyivel előbb kell lefoglalnod a hotelt/utazást, hogy a legjobb áron juthass hozzá

best-time-to-book-20160408

Az alábbi táblázatban pedig azt láthatod, hogy mennyit takaríthatsz így meg, ha kellő időben foglalsz szállást/utat.

savings-20160408

Ehhez kapcsolódó további tartalom:

Mikor tudsz legolcsóbban repülőjegyet vásárolni? Erre ad választ ez az infografika

 

Forrás: Independent

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!