Nem is olyan drága egy magánsziget. – Új célom van :) – Ezt nézd!

Úgy elszálltak itthon a lakásárak, hogy felteszi magában az ember, miért nem veszek inkább egy lakatlan szigetet. Persze inkább most egy gazdag ember helyébe képzelem magam. Termésszetesen megvan annak is a miértje, miért nem rohannak egyből szigetet vásárolni, mindenestre érdekes, hogy nem is kellene olyan sokat költenünk egy ilyen szigetre. Nézzük csak:

A beszédes www.privateislandsonline.com oldalra felnézve máris megtaláltam a nekem való szigeteket. Néhányat kigyűjtöttem ide:

MAVUVA ISLAND LOTS – Fiji, South Pacific | $125 000 >>> 37 millió forint

Ez nem is rossz, egy baj van vele, ha jól tudom arra sok a földrengés. 17 hektár méretű, ami elég nagy az árához képest.

cimage_cd0725092b-thumbb cimage_ec2bf933a5-thumbb

 

LITTLE HARVEST CAYE Belize, Central Americ | $ 289 000 >>> 85 millió forint

A képek magukért beszélnek, kompletten berendezett kis sziget, csak el ne lepje a víz. A mérete viszont nagyon kicsi, 0,61 hektár. Ennél azért nagyobb kellene, igaz ezt üzleti céllal venném meg.

cimage_8d5666005c-thumbb cimage_970a3f368f-thumbb

 

Az igazat megvallva, 500 ezer és 1 millió dollár közötti szigetek azok, amik már jobban megérik, és még olcsók is. Igen, ahhoz már kell  többszáz millió, de egy nagy kúria is belekerül annyiba itthon.

CAYO IGUANA Nicaragua, Central America | $ 750,000 >>> 222 millió forint

A helyszín is jó, a sziget is megvan 2 hektár.

cimage_5008630ab2-thumbb cimage_a868130514-thumbb

Bár saját országot nehéz lenne létrehozni egy magánszigeten, azért el lehet játszani a gondolattal. Ha pedig vásárolni nem is tudunk, még ott a lehetőség bérelni, napi 150 000 forintért már egész jól berendezett és nagy szigeteket lehet bérelni. A bérlésekhez kapcsolódó ajánlatokat ide kattintva találod.

Forrás/Fotó: www.privateislandsonline.com

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!