Nem jön be a NAV.hu

Biztos hallottál már arról, hogy a Nav.hu eredetileg nem is a Nemzeti Adó – és Vámhivatalé, hanem egy magánszemélyé volt. A nav.hu tulajdonosa a nav.gov.hu-ra teljesen hasonló weboldalt készített. És még reklámot is elhelyezett (a cikkben látható kép (baloldali a nav.hu). Sokan nem is tudták, hogy igazából nem is a NAV honlapján vannak. Őszintén, szerintem én is a nav.hu-t írtam be régen. A legviccesebb, hogy 2011-ben már meg akarták venni egyszer a domaint, nyilatkozta az index.hu-nak a tulajdonos, de akkor nem adta el. És most 2015. januárjában hirtelen rácsodálkozott a NAV is, hogy a nav.hu nem is az övék.

De itt jön az érdekesség. A nav.hu már nem jön be, sőt nem is tudom lekérni a domain adatait. Ezt írja ki a domain.hu: “A részletes adatok csak bejegyzett domain esetén jelennek meg”. Pedig a keresőben azt írja, hogy a domain bejegyezve. Szóval lehet a NAV lecsapott a domainre. A hirdetésekből mindenesetre sokat kereshetett az eddigi tulajdonos, hiszen a látogatottsága szinte megegyezett a nav.gov.hu-val.

És ha már a NAV-nál tartunk, olvasd el vállalkozást ötletünket, amihez szorosan kapcsolódik még a NAV is. Indíts vállalkozást: 29. ötlet

Fotó: 444.hu

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!