Nem jön be a NAV.hu

Biztos hallottál már arról, hogy a Nav.hu eredetileg nem is a Nemzeti Adó – és Vámhivatalé, hanem egy magánszemélyé volt. A nav.hu tulajdonosa a nav.gov.hu-ra teljesen hasonló weboldalt készített. És még reklámot is elhelyezett (a cikkben látható kép (baloldali a nav.hu). Sokan nem is tudták, hogy igazából nem is a NAV honlapján vannak. Őszintén, szerintem én is a nav.hu-t írtam be régen. A legviccesebb, hogy 2011-ben már meg akarták venni egyszer a domaint, nyilatkozta az index.hu-nak a tulajdonos, de akkor nem adta el. És most 2015. januárjában hirtelen rácsodálkozott a NAV is, hogy a nav.hu nem is az övék.

De itt jön az érdekesség. A nav.hu már nem jön be, sőt nem is tudom lekérni a domain adatait. Ezt írja ki a domain.hu: “A részletes adatok csak bejegyzett domain esetén jelennek meg”. Pedig a keresőben azt írja, hogy a domain bejegyezve. Szóval lehet a NAV lecsapott a domainre. A hirdetésekből mindenesetre sokat kereshetett az eddigi tulajdonos, hiszen a látogatottsága szinte megegyezett a nav.gov.hu-val.

És ha már a NAV-nál tartunk, olvasd el vállalkozást ötletünket, amihez szorosan kapcsolódik még a NAV is. Indíts vállalkozást: 29. ötlet

Fotó: 444.hu

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!