Németországban best seller lett Hitler új kiadású Mein Kampf-ja.

Hosszú évtizedes tiltás után újra kiadták Adolf Hitler Mein Kampf című könyvét, melyet a börtönben írt a náci vezér. A német állam több társadalomtudóssal együttműködve különböző lábjegyzeteket, magyarázatokat készítettek a könyvhöz (a félreértések kedvéért), így 2000 oldalas lett a legújabb kiadás.

A könyv felkerült a Spiegel best seller listájára is, sőt már 2. helyen áll. A könyvesboltokban elkapkodták az első példányokat.

Feltehetjük magunkban a kérdést: Miért kapkodták így el? A régebbi tiltás miatt? (Másolatokat így talált bárki, aki akart. Sőt már az interneten is voltak példányok). Vagy erről is a bevándorlók tehetnek? (Na jó, ez most erős lett, csak gondolkozok.)

Mein Kampj új kiadás - amazon.de
Mein Kampj új kiadás – amazon.de

Forrás: Time
Fotó: wikipédia

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!