KezdőlapGazdaság és üzletNémetországban best seller lett Hitler új kiadású Mein Kampf-ja.

Németországban best seller lett Hitler új kiadású Mein Kampf-ja.

-

Hosszú évtizedes tiltás után újra kiadták Adolf Hitler Mein Kampf című könyvét, melyet a börtönben írt a náci vezér. A német állam több társadalomtudóssal együttműködve különböző lábjegyzeteket, magyarázatokat készítettek a könyvhöz (a félreértések kedvéért), így 2000 oldalas lett a legújabb kiadás.

A könyv felkerült a Spiegel best seller listájára is, sőt már 2. helyen áll. A könyvesboltokban elkapkodták az első példányokat.

Feltehetjük magunkban a kérdést: Miért kapkodták így el? A régebbi tiltás miatt? (Másolatokat így talált bárki, aki akart. Sőt már az interneten is voltak példányok). Vagy erről is a bevándorlók tehetnek? (Na jó, ez most erős lett, csak gondolkozok.)

Mein Kampj új kiadás - amazon.de
Mein Kampj új kiadás – amazon.de

Forrás: Time
Fotó: wikipédia

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek