Nyelvtannáci leve

Az online sajtó megjelenésével egyre többet hibáznak az újságírók. Régen sem volt másképpen, csak akkor több emberen keresztül ment egy-egy cikk. Jelenleg az online megjelenésnél sokszor az újságírón kívül még egy ember olvassa el a cikket a közlés előtt. Erről a 444.hu is írt egy hosszú cikket, érdemes elolvasni.

Az biztos, hogy a Minneren is találni hibákat, ezt nem is tagadjuk. Mellettünk szól az, hogy könnyed olvasnivalókat írunk, egyszerűen fogalmazunk, így a tartalomfogyasztás az olvasók számra élvezetes.

Most kaptunk egy levelet egy nyelvkorrektortól, akinek a reklámlevele (spam) még ötletes is.

Ezt a levelet kaptuk nem is olyan régen.

Kerestem néhány elgépelési (helyesírási) hibát a www.minner.hu oldalon, remélem nem haragszik meg, ha jelzem Önnek ezeket:

Hibás szó: sorbanállás
Ezen az oldalon: www.minner.hu/sorban-allnal-orankent-5000-forintert-a-fekete-penteken-black-friday/
Hibás szó: promótálni
Ezen az oldalon: www.minner.hu/tartja-magat-a-norbi-reszveny/
A hibák megtekintéséhez és az árajánlathoz kattintson ide!

Ha weboldala látogatója helyesírási hibákkal találkozik, az esetleg ronthatja a tulajdonos (cég) megítélését.

Balogh Andrea vagyok, 23 éves egyetemista a Szegedi Tudományegyetemen. Weboldalak helyesírását ellenőrzöm, ezzel a tevékenységgel egészítem ki a szüleimtől kapott zsebpénzem.

Ez mindkettőnk számára jó üzlet lesz. Az Önök látogatói nem találkoznak helyesírási hibákkal, nekem pedig jól jön egy kis zsebpénz. Fizetni csak az ellenőrzés elvégzése után kell, számlát természetesen tudok adni.

Üdvözlettel:

Balogh Andrea
webkorrektor
Látogassa meg honlapomat (webkorrektor.weebly.com)!

Legyen ez az ő kis ingyenes reklámja itt a Minneren. És tényleg hibás a sorban állás szó, mivel külön kell írni. Igaz a cikkben helyesen írtuk, csak alul a címék között írtuk egybe, azt meg a google-n kívül senki se nézni. 🙂 A promótálni szó helyességéről megoszlanak a vélemények. És nem is lőtt nagyon mellé a levelével, mert mi is szeretnénk kiszolgálni jobban az olvasókat, és az utóbbi hónapokban kértünk több árajánlatot is korrektoroktól.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!