KezdőlapGazdaság és üzletNyomosok(k) - WC papírra nyomtatott képregény biznisz

Nyomosok(k) – WC papírra nyomtatott képregény biznisz

-

A napokban futottam bele egy friss vállalkozásba, akik wc papírra nyomtatnak képregényeket, és egyéb dolgokat. Ételfestéket használnak.  A nevük is nagyon találó: Nyomós ok. Megtetszett az ötlet, főleg mikor a nyelvtanulós ötletüket láttam (szókártyák WC papíron, zseniális.)

Kreatív felhasználási területek

 • VAN EGY NYOMÓS OKOD?
  Kinek a fejével szeretnéd kitörölni? Küldd be a képét, és mi rányomtatjuk a wc papírodra!
  Hülye a főnök, eleged van az anyósodból, apósodból? Eleged van egy emberből? Töröld ki vele!
 • REKLÁMOZZ A WC PAPÍRON!
  Szólíts meg több 100, akár több ezer embert percekre!
  Kávéházakban, éttermekben, konditermekben, szállodákban emberek ezrei fordulnak meg, akikre, ha rájön a szükség, a te reklámodat nézegetik.
 • Nyelvtanulós anyagok
 • Vicces képregények
 • Tabuk, amikről nem beszélnek
 • Rejvények, fejtörők
 • Mély idézetek…

Az én reklámommal törlik a seggüket?
A második pöttynél fenn láthattad a reklámozós felhívásukat. Nos, ennél a cégeknek eszükbe juthat ez a negatív vélemény. Ami akár jogos is lehet. Bár pl. egy nyelvtanulós cégnél akár kreatív kampány is lehet. Az igaz, hogy felmerülhet bennünk, hogy negatív megítélése lehet a cégünknek, ha velünk törli a leendő vásárlónk a seggét, egy-két próbát biztosan megérne, mit veszítünk 100-200 főt egy nap a kávézóban/plázában? Én pl. el tudom képzelni, hogy cikk részleteket rányomtatnak, és utána ráirányítani a teljes cikkre az illetőt (mobilja úgyis kéznél…), ugyanez működhet céges blognál is. Viszont cég vagy termék reklám esetén lehet, hogyy negatívan jönne ki. Kivéve, ha direkt rányomtatod a konkurens logóját 🙂

Mit csinálnék én a helyükben?
Megkeresni ajándéktárgyakat értékesítő cégeket, webáruházakat, boltokat, hogy a vicces repertoárjukat bővítsék humoros képregény wc papírokkal. Ez az első lépés. Aztán megkeresni nyelviskolákat, akik vevők erre, illetve olyan cégeket, akik reklámozásban gondolkodnak. Továbbá partnereket, plázákat, kávézókat.
Marketing felfuttatása: bloggereknek / videóbloggereknek küldeni bemutatkozó példányt, a fiatal célcsoport poénból is rendelhet ilyet. És a bekerülési költség max. egy wc papír. A reklám pedig tuti üt, mert a vloggerek elég jól terjesztik.

Fotó: a cégtől

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek