Nyomtass pénzt 3D nyomtatóval

Az oldalunkon már több cikkben is írtunk a 3D nyomtatás technológiáról. Lassan olyan területek is szóba kerülnek, amit már egy halandó is el tud képzelni. Például legutóbbi cikkünkben a 3D nyomtatással készülő csuklósínről írtunk.  Erről az új technológiáról még mindig vegyesek a vélemények, valaki korszakalkotónak tartja, valaki csak egy újabb mellékes technológiának. Az egyes 3D nyomtatással foglalkozó cégek részvényárfolyamán ez meg is látszik.

Ez a piac egyedülállóan éves szinten 45%-os növekedést fog felmutatni az elkövetkező 4 évben. Erről is írtunk már, de a képet beszúrom ide, mert ezzel az információval már pénzt lehet keresni. (a cikk folytatódik a kép alatt)

canalys

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

A tőzsdei árfolyamokat a várakozások mozgatják, míg a tény, hír adat csak aktualizálja az árfolyamot (persze mindegyik mozgással jár). A 3D Systems Corporation részvényével is ezt történt, dinamikusan emelkedett, majd a befektetők kiszedték a pénzüket. Tudni kell azt, hogy nagyon sok kis befektető még nem ugrott rá a 3D nyomtatással foglalkozó cégek részvényeire. Hogy miért jó ez? Mert ez azt jelenti még emelkedhetnek az ilyen papírok árfolyamai. Az alábbi grafikonon látszik az árfolyam megközelítette a 100-as szintet, és vissza esett 50 dollárig rövid időn belül. Ez attól is lehetett, hogy akkori valós piaci értéke és részvények összértéke között még óriási különbség volt. Jelenleg a cég már jobban áll, és ha 3D nyomtatásról van szó minden elemzőnek a 3D Systems jut eszébe.

Az elemzők véleménye szerint megközelítheti újra a 100 dolláros árat, sőt fölé is emelkedhet. Persze óvatosan kell ezt kelezni, de ez így 100%-os hozamot jelentene. Tehát, így tényleg pénzt tudunk nyomtatni 3D nyomtatóval.

ddd_juli

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!