Összejött a Zing Burgernek, létrejött a Kenderesi sajtburesz!!!

Az olimpia ideje alatt Kenderesi Tamás egy jó úszás után azt nyilatkozta, hogy most enne egy jó sajtbureszt. Ezt több cég is megfogta, mint például a Zing Burger. Már akkor meghívták egy jó sajtbureszre Kenderesit. Igaz, akkor egy kisebb botrány is volt ebből, mivel az olimpia ideje alatt az olimpikonokat ilyen módon nem lehetett felhasználni reklámra.

A Zing Burgernek végül összejött, és most itt a Kenderesi sajtburesz, mely Tamás saját alkotása. Nem csak ettől különlseges a Zing ajánlata, hanem attól is, hogy minden egyes burger árából 200 ft-ot a Magyar Paralimpiai Bizottságnak ajánlanak fel. A lájkokból látszik, hogy tetszik az embereknek is az ajánlat, ehhez hozzájárul Kenderesi jelenléte.

Ehhez kapcsolódó tartalom:
Mennyit nyert a Zing Burger és a Burger King a sajtbureszes sztorin? Megérte még úgy is, hogy a MOB perelhet?

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!