KezdőlapGazdaság és üzletReklámozd a termékeid cégvezetőknek, vállalkozóknak! Reklámozz a Minneren!

Reklámozd a termékeid cégvezetőknek, vállalkozóknak! Reklámozz a Minneren!

-

A Minner.hu-n már 4 éve jelennek meg szponzorált cikkek. Az olvasók és a reklámozók is imádják. Úgy készülnek ezek a reklámcikkek, natív hirdetések, hogy nem zavarják az olvasókat, sőt…! A Minneren már több cég tartalommarketing anyaga jelent meg, és büszkén állíthatjuk, több milliós bevételt könyvelhettek el a megbízók az itt megjelent cikkek, videós tartalmak után. Ez nem PR cikk, ez annál sokkal több. Az olvasók szeretik, lájkolják, szórakoztatja őket, és nem tartják tolakodónak a reklámot.

Néhány példa, akik már reklámoztak a Minneren: Duna House, Számlázz,hu Bisnode, Névjegykirály.hu, Netrisk, HotForex.com, Cesar Ritz Colleges, BWT Hungary, Hello Roar (by Generali), Kávégépszalon.hu, Penátes Invest Zrt, Wella Professionals, Edutus Főiskola, TippmixPro, Lurdy Póker Center,

Három lehetőség van most, hogy megjelenj a Minneren mint szponzor:

1. Minner szponzorált cikkek – natív hirdetés

Tartalma:

 • 4 cikk a Minner.hu-n (heti 1 cikk) – A Minner írja a tartalmakat.
 • hozzájuk tartozó Facebook posztok (4db)
 • +1 extra Facebook poszt/hét
 • + extra megjelenés a hírlevélben
 • + influencer marketing, ha szabad kezet adsz a kommunikációban, akkor a csomagon belül több posztot is kapsz (pl. Instagram)
 • Ár: Bruttó 190 500 Ft, mely tartalmaz 50 000 forint Facebook reklámkeretet – utóbbit teljes összegben a cikkeid promótálására költjük
 • Várható elérés:
  Cikkolvasottság (célcsoport) 10-30 000 fő (ők azok, akik el is olvassák a tartalmat).
  Átkattintás a cikkekről: 5-8% -releváns célközönséget viszünk a tartalmakra, ezért tudjuk magasan tartani. Akik már átmennek, ők már kvalifikált olvasók.
 • Kampányaid célja: Ismertség növelése / vevőlezárás / új érdeklődők generálása

2. Cégkirakó szponzorálása

A Minner új, július 20. és szeptember 20. között megrendezett online gamification projektjének támogatója lehetsz. Ez a Cégkirakó.  Az olvasókkal közösen találunk ki egy vállalkozást. Ehhez keresünk szponzort, akik megjelennek folyamatosan a Cégkirakó oldalánál és a feladatoknál is. Ha pedig témába vágó, akkor még külön feladatot is szponzorálhatnak, elég kreatívak vagyunk, megoldjuk.

Ár: Bruttó 150 000 Forint
Várható elérés: Aktív (folyamatos) kommentelő 200-500 fő. Projektet olvasó, követő emberek: 20-30 000 fő (csak nézők), napi 1000-2000 ember

3. MarketingRoadshow szponzorálása

Szeptember 10. és 27. között országos MarketingRoadshow-t szervez a Minner és az Magyar Közgazdasági Társaság Budapest, Győr, Debrecen, Zalaegerszeg, Pécs, Kaposvár, Szeged helyszíneken. Egy nap egy város. (Minden hétfőn, kedden és szerdán).
Megjelenési lehetőség: Eseményszponzorként a honlapon és a Facebook eseménynél, logó a rollupon.
Ár: Bruttó 350 000 Ft
Várható elérés: Eseményenként 100-150 résztvevő (Célcsoport: egyetemi hallgatók + vállalkozók).

Jelentkezz az alábbi űrlapon keresztül:

  Adatkezelési tájékoztatót itt találod.

  A Minner számokban

  Üzleti képzések - Tudásrészvény

  Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

  Mándó Milán
  Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

  Hol tart a vállalkozásod?

  További friss cikkek