Olyan gyorsan repül az idő! Mindig ezt érezzük, amikor valami jó dolog történik velünk. Utazás, nyaralás is gyorsan véget ér. Nem? Én így vagyok még a Minner.hu -val is. El nem hiszem, hogy 5 éve indítottam. Olyan, mintha csak 2 éve lett volna. Élvezem csinálni, szeretem a munkámat! Van egy ötletem, amiben a segítségedet kérem!

Február 25-én csak egy kattintást kérek tőled

Chaten küldök egy cikket február 25-én, amikor 5 éves lesz a Minner. Ezt kellene megosztanod a saját Facebook oldaladon. A célom, hogy aznap csak azon a cikken legyen 1000 megosztás. Segítesz? Utána a statisztikákat (nézettség….) elküldöm chaten keresztül, ami egyébként segíthet neked is a marketingben. A Minner chatbotján keresztül fogom küldeni, hogy mit kell megosztani, de ehhez először fel kell iratkoznod erre a kis mini projektre. Természetesen hasznos cikket kell megosztanod. Előre is köszönöm! Kattints ide, vagy az alábbi boxban a Messenger gombra.

 

 

Fotó: Envato License

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!