KezdőlapTőzsdeSzeretem azt, amikor valami túlértékelt

Szeretem azt, amikor valami túlértékelt

-

Biotechnológia, még kiejtve is rossz. Tipikus olyan részvényeket takar, amit a bróker rá akar sózni az ügyfélre. Nagy jövő előtt álló szektor bla bla bla… És túl is vannak értékelve ezek a részvények, nagy hozamuk van, miközben eredményeik gyatrák. A részvényeket felhajtják a kisbefektetők, akiket beetettek, majd bezuhan a részvény.

A következő részvény, amit kiszemeltem ugyancsak biotechnológiával foglalkozik. A INSYS Therapeutics, Inc. részvényárfolyama az elmúlt 2 évben szinte megháromszorozódott. Miközben éves alapon veszteségről számolt be a cég. A PE rátája is 50 felett van, ami veszélyes a jelenleg vételi oldalon lévőknek. Az árfolyam most olyan szinten van, ahol érdemes egy kis esésben gondolkodni, arra spekulálni. 55 dollár felett már nem érdemes shortra játszani. Így kis kockázattal nagy hozamra lehet szert tenni. 50 dollárt, ha sikerül áttörnie a részvénynek, hamar leszáguldozhat 45 dollárig is. Ez 15%-os profitot jelent a mostani ártól számítva, míg a kockázatunk 3%!!!

Később persze újra meg lehet fogni az emelkedést, de jelenleg arra várni kell. Május 7-én lesz a negyedéves jelentése, érdemes figyelni arra is.

INSYS Therapeutics, Inc. részvény elemzés - finviz.com
INSYS Therapeutics, Inc. részvény elemzés – finviz.com

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek