Szeretem azt, amikor valami túlértékelt

SANYO DIGITAL CAMERA

Biotechnológia, még kiejtve is rossz. Tipikus olyan részvényeket takar, amit a bróker rá akar sózni az ügyfélre. Nagy jövő előtt álló szektor bla bla bla… És túl is vannak értékelve ezek a részvények, nagy hozamuk van, miközben eredményeik gyatrák. A részvényeket felhajtják a kisbefektetők, akiket beetettek, majd bezuhan a részvény.

A következő részvény, amit kiszemeltem ugyancsak biotechnológiával foglalkozik. A INSYS Therapeutics, Inc. részvényárfolyama az elmúlt 2 évben szinte megháromszorozódott. Miközben éves alapon veszteségről számolt be a cég. A PE rátája is 50 felett van, ami veszélyes a jelenleg vételi oldalon lévőknek. Az árfolyam most olyan szinten van, ahol érdemes egy kis esésben gondolkodni, arra spekulálni. 55 dollár felett már nem érdemes shortra játszani. Így kis kockázattal nagy hozamra lehet szert tenni. 50 dollárt, ha sikerül áttörnie a részvénynek, hamar leszáguldozhat 45 dollárig is. Ez 15%-os profitot jelent a mostani ártól számítva, míg a kockázatunk 3%!!!

Később persze újra meg lehet fogni az emelkedést, de jelenleg arra várni kell. Május 7-én lesz a negyedéves jelentése, érdemes figyelni arra is.

INSYS Therapeutics, Inc. részvény elemzés - finviz.com
INSYS Therapeutics, Inc. részvény elemzés – finviz.com

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!