Szerinted ez a Coca-Cola reklámja? Vagy csak Selena Gomez szeret szexin nézni kóla ivás közben. Kép a cikkben!

Az Instagramon Selena Gomeznek van a legtöbb követője, több mint 90 millió. Így az alábbi képről azonnal gondolhatjuk, hogy nem csak egy egyszerű kép, hanem bizony ez egy szponzorált poszt, melyet a Coca-Cola fizetett. Azért is látszik rajta, mert most hasonló képeket látni az üdítőgyár reklámjaiban. A beágyazott Insagram kép után folytatom!

https://www.instagram.com/p/BHF4NdhhOmc/

 

Nem kell hozzá Selena Gomeznek lenni, hogy pénzt kereshess Instagram profillal. Itt van néhány cikk, amiben leírtam ötleteket:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!