KezdőlapGazdaság és üzletSzerinted ez a Coca-Cola reklámja? Vagy csak Selena Gomez szeret szexin nézni...

Szerinted ez a Coca-Cola reklámja? Vagy csak Selena Gomez szeret szexin nézni kóla ivás közben. Kép a cikkben!

-

Az Instagramon Selena Gomeznek van a legtöbb követője, több mint 90 millió. Így az alábbi képről azonnal gondolhatjuk, hogy nem csak egy egyszerű kép, hanem bizony ez egy szponzorált poszt, melyet a Coca-Cola fizetett. Azért is látszik rajta, mert most hasonló képeket látni az üdítőgyár reklámjaiban. A beágyazott Insagram kép után folytatom!

https://www.instagram.com/p/BHF4NdhhOmc/

 

Nem kell hozzá Selena Gomeznek lenni, hogy pénzt kereshess Instagram profillal. Itt van néhány cikk, amiben leírtam ötleteket:

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek