Tanulmányok: Az élet/Harvard, Munkahely: Rozsdás rákolló – ha ez áll a közösségi profilodon, soha nem leszel sikeres

Én ezt most azoknak írom, akik karrierjükben előrébb akarnak lépni, vagy sikert akarnak elérni az üzleti életben. Láttad már a fentieket valamelyik ismerősödnél, vagy akár te írod ki ezt? Figyelj, inkább ne írj ki semmit a személyes profilodban, vagy rejtsd el ezt a részt, minthogy ezt írod. Miért? Ha ez felmerül benned, inkább ne is olvasd tovább. Nem lehet komolyan venni egy olyan embert, akinek ehhez hasonlók vannak kiírva. Miért nem? Bocsi, hogy megsértelek ezzel, de te komolyan vennéd?

A HR-es és az élet iskolája

Múltkor egy HR-essel beszélgettünk erről, azt mondta vicc, miket kiírnak az emberek. Azt mondja, erre van egy sablonja is. Aki pl. kiírja hogy Tanulmányok: az élet vagy az élet iskolája, nála valószínű sok a lájkvadász oldalról megosztott poszt is az üzenőfalán. Sajnos ezek alapból kiesnek náluk. Ez logikus is.

Trollok és a Harvard

A legtöbb troll ebből a körből kerül ki, vagyis abból, akik a fentieket írják ki a FB-on a névjegyüknél. Meglepődnél mennyi magyar tanult a Harvardon 🙂 (nagyon hangos nevetés).

Ha sikeres akarsz lenni

Ha sikeres akarsz lenni a karrieredben, üzleti életben, akkor felejtsd el ezeket. Vagy írd ki normálisan, vagy ne írj ki semmit.

Ha ezzel megbántottalak, elnézést! Ha nincsenek üzleti ambícióid, vagy karrieredben vágyaid, akkor bátran használd ezeket a kiírásokat, te döntésed. Ez csak egy tipp!

Fotó: Index

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!