Te mire használnád az okosórádat? Top 10 applikáció, amit a többiek használnak az okosórájukon

Te használnál, vennél okosórát? Nekem még vegyesek az érzéseim ezzel a kütyüvel kapcsolatban. Szerencsére a legtöbb ilyen óra hasonlít a klasszikus órákra. Milyen appot töltenél le? A Statista elkészített egy ábrát, amin az látszik rangsorolva, hogy az Apple Watch -ra milyen applikációkat töltöttek le a felhasználók (kategóriánként).

Látszik, hogy az időjárás még mindig felkapott applikáció. Nem tudom, hogy mobil mellett mennyire releváns az órán a közösségi háló (social network), de úgy látszik sokan használják azt is.

20150121_apple_watch_apps

Fotó: apple.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!