Több melltartót adtak el, amikor plus size modell szerepelt a reklámban

Egy fehérneműket értékesítő vállalat (AdoreMe) letesztelte azt, hogy mennyire befolyásolja a forgalmat az, ha plus size modellel reklámozzák a melltartókat. Egy úgynevezett A/B tesztet csináltak, tehát megnézték melyik reklámra érkezik több vásárló. Az egyik videóban egy vékony szőke hölgy szerepel, míg a másikban egy kicsit teltebb (plus size) barna hajú modell.  (Videók a cikk végén.)

A reklámokat úgy vetítették le a televízóban is, hogy az összehasonlítható legyen. Amikor a barna hajú plus size modell szerepelt a reklámokban, akkor aznap megnégyszereződött a cég online bevétele, a szőke hajú hölgy reklámjának vetítése napjához képest. Érdekesség, hogy nem csak nagyobb méretű melltartókat vásároltak jobban a hölgyek, hanem a kisebb méretűek forgalma is megnőtt.

Nem is olyan régen írtunk arról, hogy már plus size modelleket is látni lehet a legnagyobb újságokban is, ezt ide kattintva olvashatod el. Ez a teszt is bizonyítja, hogy nemsokára a reklámokban egyre többször láthatunk majd plus size modelleket.

A vékony szőke modell reklámja:

A barna hajú plus size modell relámja:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!