Ugye! Azok a fránya kapcsolatok! Több milliót teszek az ismerősök zsebébe

Mennyire hatékony a kapcsolatépítés? Inkább úgy kérdezem, mennyivel hatékonyabb annál, hogy nulla az üzleti, vagy általános ismeretségi köröd? Értelemszerűen ezt a gondolatot folytatva mindig jó, ha az embernek vannak üzleti téren is ismerősei, továbbá tudják azt is, hogy mivel is foglalkozunk éppen. Mindegy, hogy milyen pozícióban, vállalkozó, vagy menedzser, vezető, sőt, még bármilyen alkalmazott is lehet az illető… Gondolj bele abba, hogyha

egy ismerősödtől a te területeden keres valaki embert / céget / ismerőst / kapcsolatot akkor téged ajánlana? Ha ismer, hidd el téged fog, és nem felcsapja a Googlet. Sőt az ő ajánlása még többet is ér. Én nap mint nap ajánlom ismerőseimet, sőt eleve úgy teszik fel nekem a kérdés: “Tudsz egy jó…?” A pontok helyére helyettesíts be főleg üzlethez köthető dolgokat (programozót, adworsöst, SEO-st, grafikust…)

Kapcsolatépítés és a Minner

Amikor már 2011 -ben bróker lettem, megtapasztaltam, hogy mennyit számít az, ha az ember elkezdi kiépíteni a kapcsolati tőkéjét. A Minner kezdeti szakaszában ez nagyon sokat jelentett. Még mindig meglepődök, pedig tudom, hogy működik. Szóval meglepődök azon, amikor úgy jön össze egy üzlet, hogy ajánlottak engem a kapcsolatépítésemnek köszönhetően. És akkor általában az üzlet “brutálisan” gördülékenyen megy. De egyébként magamon is észreveszem, hogyha nekem kell valaki, akkor rövid idő alatt találok megfelelő szakembert az üzleti vagy ismerősi kapcsolataimnak köszönhetően. Megéri a kapcsolatépítésbe fektetni!

Pénzt teszek az ismerőseim vagy az ő ismerőseik zsebébe!

2017-ben elindítottam a Minner üzleti videós oktató oldalát a www.minnerakademia.hu oldalt. Eddig csak egy oktató/szakértő volta az oldalon, azaz én. De ez most 2018-ban meg fog változni. Egyrészt sokkal hitelesebb is, ha nem csak én oktatok, másrészt sok időt is nyerek. És kik lesznek az oktatók? Természetesen az ismerősi körömből válogatok, illetve, ha nem is találok, akkor rajtuk keresztül jutok el a kiszemelt oktatóhoz (nem feltétlenül kötelező, hogy tanár legyen az illető, hanem nagyon értsen adott területhez). Mindenképpen tenni fogok azért, hogy az egyik legjobb hazai üzleti oktató, önképző oldal legyen a MinnerAkadémia. Már több mint 220 fizetős tanítvány/ügyfél van az oldalon, ami egy 8 hónapos oldalhoz képest elég jó. Kerülj te is tanítványok közé!  >>> www.minnerakademia.hu

Szeretnél az ismerősöm lenni? Megoldás: Gyere el valamelyik Minner rendezvényre!

Ehhez kapcsolódóan három oktatást is ajánlok:

  • Üzleti kapcsolatépítéses videós oktatás – 12 900 Ft Csekkold! 
  • Személyes márkaépítés oktatás – 7 600 Ft – Csekkold! 
  • Minner Üzleti Körkép 2018 – 5 500 Ft – Csekkold! 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!