Ügyfélszerző stratégiák B2B piacra (+pdf + videó) – Előny előfizetőknek

Szabadúszóként, értékesítőként, B2B piaci marketingesként sziszifuszi munka a folyamatos ügyfélszerzés. Leadeket generálni, az ügyfeleket kiszolgálni, de közben már valahogy az újakat becsatornázni…

A B2B startégia gyűjtemény nemcsak értékesítők vehetik hasznát, hanem szabadúszók, marketingesek. Felkészít a hibrid online-offline értékesítésre is. Ez főleg kínos, ha valamilyen marketing terület kivitelezőjéről van szó – pedig a suszter cipője effektus itt is valós probléma, jól tudjuk mennyivel könnyebb az ügyfeleknek jó megoldást kitalálni, mint magunkat reklámozni!

Ha te is nehezen teszed ki magad a nagyközönség elé, nálad tapasztaltabbak mellett szorongsz a direkt értékesítéstől, vagy olyan sokrétű dolog az ügyfélszerzés, hogy azt se tudod, hol kezdj bele, akkor jó helyen jársz.

Neked készítettük el az Ügyfélszerző stratégiák B2B piacra c. útmutatót, amiben nemcsak különböző leadszerző módszereket mutatunk be, de olyan kérdésekre is választ kapsz, ami akár gyakorlott értékesítőknek, freelancereknek is hasznos támpont lehet. Például, hogy mennyi időt szánj egy-egy módszerre, milyen KPI-al ellenőrizd, jól csinálod-e, és milyen időtávlatban kell, hogy megtérüljön adott stratégia.

Legyen kiszámítható az ügyfélszerzésed, fenntarthatóak az értékesítési folyamataid anélkül, hogy tukmálnád magad!

Vár 45+ oldalnyi útmutató, 22 stratégia lépésekkel, és a kiegészítő videóanyag (6 videó) amiből további példákat és magyarázatot kapsz az ötletek mellé. Előfizetőink teljeskörű hozzáférést kapnak a letölthető útmutatóhoz és a hozzá kapcsolódó videókhoz.

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek