Kezdőlap Gazdaság és üzlet Új oktatókat keres a Minner

Új oktatókat keres a Minner

-

Eddig mi kerestük fel a MinnerAkadémia oktatóit, de most úgy gondoltuk, csavarunk egyet a dolgokon, és megnyitjuk a lehetőséget arra, hogy ajánljátok magatokat. Ha gondoltad már, hogy hiánycikk a jó, gyakorlatias képzés a szakterületedről; ha szakértője vagy egy témának, és átadnád a titkait a tudásba fektető Minner vállalkozóknak; ha szívesen segítenél egy aktív vállalkozói közösséget és bevételre váltanád a szakértelmedet… akkor jelentkezz az alábbi űrlapon MinnerAkadémia oktatónak!

Hogyan fog ez kinézni a gyakorlatban?

Őszinték leszünk: most próbáljuk ki ezt először, együtt fogjuk megtapasztalni, hogyan működik. Első lépésként töltsd ki az alábbi űrlapot, lehetőleg minél átfogóbban – próbálj meggyőzni minket, miért fontos a témádat oktatni, és miért te vagy a megfelelő személy rá!

Miután beküldted a válaszaid, mi átnézzük, és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha szimpatikus a jelentkezésed és az ötleted, elkezdünk együtt dolgozni az oktatásod tematikáján és megbeszéljük az együttműködésünk jogi, pénzügyi oldalát. Akkor is visszajelzünk, ha együtt nem tudunk dolgozni, de javasoljuk hogyan tudod ezt magad értékesíteni.

Ha kész a tematika, jöhet az időpont egyeztetés és a felvétel! Online, videós oktatásokat készítünk a MinnerAkadémia felületére, ezeket a videósunk veszi fel a Minner főhadiszállásán.

Mi vállaljuk a vágást, utómunkát, videók feltöltését, és a kurzus marketingjét, te pedig a Minneren közölt szakértői cikkekkel, hallgatóknak tartott online kérdezz-felelek eseményekkel, és a képzés rendszeres bővítésével, frissítésével segítesz nekünk naprakészen és 110%-osan tartani a tudásanyagot.

Miért éri meg MinnerAkadémia oktatónak lenni?

A képzésedbe fektetett munkádat természetesen pénzzel honoráljuk, de ne csak a bevételi lehetőség motiváljon!

Oktatónkként a Minner több tíz ezres aktív vállalkozói közössége elé kerülhetsz, mint szakértő. A képzéseddel és a Minneren megjelenő cikkeiddel egyaránt építed a személyes márkádat, ami vállalkozóként de akár alkalmazottként is segíti a fejlődésed, növekedésed. Az oktatóink sikere a MinnerAkadémiának is csak jó, úgyhogy bátran fordulhatsz majd hozzánk, közös brainstorminggal segítünk a vállalkozásod fejlesztésében, felmerülő problémák leküzdésében.

Ráadásul a tapasztalatunk az, hogy attól, hogy tanítod a szakmai titkokat, még bőven marad olyan érdeklődő, aki nem akarja megtanulni, inkább ügyfélként kéri majd a segítséged – Csépe Gábor kínai import szakértőnk is például sok új megkeresést köszönhet a kurzusának.

Eljutottál eddig az olvasásban? Akkor már csak annyi van hátra, hogy kitöltsd az alábbi űrlapot (minél részletesebb, annál jobban megkönnyíted a döntést!), és várd a visszajelzésünket!

Fotó: Campaign Creators / Unsplash

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek