Új oktatókat keres a Minner

Dátum

Megosztás

Eddig mi kerestük fel a MinnerAkadémia oktatóit, de most úgy gondoltuk, csavarunk egyet a dolgokon, és megnyitjuk a lehetőséget arra, hogy ajánljátok magatokat. Ha gondoltad már, hogy hiánycikk a jó, gyakorlatias képzés a szakterületedről; ha szakértője vagy egy témának, és átadnád a titkait a tudásba fektető Minner vállalkozóknak; ha szívesen segítenél egy aktív vállalkozói közösséget és bevételre váltanád a szakértelmedet… akkor jelentkezz az alábbi űrlapon MinnerAkadémia oktatónak!

Hogyan fog ez kinézni a gyakorlatban?

Őszinték leszünk: most próbáljuk ki ezt először, együtt fogjuk megtapasztalni, hogyan működik. Első lépésként töltsd ki az alábbi űrlapot, lehetőleg minél átfogóbban – próbálj meggyőzni minket, miért fontos a témádat oktatni, és miért te vagy a megfelelő személy rá!

Miután beküldted a válaszaid, mi átnézzük, és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha szimpatikus a jelentkezésed és az ötleted, elkezdünk együtt dolgozni az oktatásod tematikáján és megbeszéljük az együttműködésünk jogi, pénzügyi oldalát.

Ha kész a tematika, jöhet az időpont egyeztetés és a felvétel! Online, videós oktatásokat készítünk a MinnerAkadémia felületére, ezeket a videósunk veszi fel a Minner főhadiszállásán.

Mi vállaljuk a vágást, utómunkát, videók feltöltését, és a kurzus marketingjét, te pedig a Minneren közölt szakértői cikkekkel, hallgatóknak tartott online kérdezz-felelek eseményekkel, és a képzés rendszeres bővítésével, frissítésével segítesz nekünk naprakészen és 110%-osan tartani a tudásanyagot.

Miért éri meg MinnerAkadémia oktatónak lenni?

A képzésedbe fektetett munkádat természetesen pénzzel honoráljuk, de ne csak a bevételi lehetőség motiváljon!

Oktatónkként a Minner több tíz ezres aktív vállalkozói közössége elé kerülhetsz, mint szakértő. A képzéseddel és a Minneren megjelenő cikkeiddel egyaránt építed a személyes márkádat, ami vállalkozóként de akár alkalmazottként is segíti a fejlődésed, növekedésed. Az oktatóink sikere a MinnerAkadémiának is csak jó, úgyhogy bátran fordulhatsz majd hozzánk, közös brainstorminggal segítünk a vállalkozásod fejlesztésében, felmerülő problémák leküzdésében.

Ráadásul a tapasztalatunk az, hogy attól, hogy tanítod a szakmai titkokat, még bőven marad olyan érdeklődő, aki nem akarja megtanulni, inkább ügyfélként kéri majd a segítséged – Csépe Gábor kínai import szakértőnk is például sok új megkeresést köszönhet a kurzusának.

Eljutottál eddig az olvasásban? Akkor már csak annyi van hátra, hogy kitöltsd az alábbi űrlapot (minél részletesebb, annál jobban megkönnyíted a döntést!), és várd a visszajelzésünket!

Fotó: Campaign Creators / Unsplash

Sólyom Eszter
Sólyom Eszter
A MinnerAkadémia színfalai mögött azon dolgozom, hogy a legfontosabb információk a lehető legjobb minőségben jussanak el hozzád. A Minneren előszeretettel írok cégkultúráról, társadalmi felelősségvállalásról, szervezetfejlesztésről.