Újdonságok a Minnernél 2017 őszén

Annyi újdonság van, hogy egy új blogbejegyzést kellett létrehoznom. Fontos információk lesznek benne, így kérlek olvasd át figyelmesen! Remélem, mindenki megtalálja azt, ami őt érdekli.

 • Új cikktémák: Figyeld a Minnert, mert olyan új cikksorozatok indultak, mint a :
  Hogyan indítanék be egy … startup , melyben különböző startup ötleteket mutatok be úgy, hogy végigvisszük, mire érdemes figyelni az első években.
  Megéri itthon …..xy … profilú céget üzemeltetni?: Ezekben a cikkekben különböző területeket járok körbe, megéri-e itthon olyan üzleteket, vállalkozásokat nyitni.
 • 2017 szeptemberétől a Minner találkozók új nevet kaptak. Most már Minner Fórum néven futnak tovább. Az oldalon az  Események menüpontban éred el a legfrissebb Minner-hez köthető rendezvényeket.
 • Minner Póker Kupa: Ez év októbere és decembere között kerül megrendezésre. Hamarosan élesítem a jelentkezési lehetőséget. Lesz kupa, tárgynyeremények, döntő…. Itt fogod majd elérni, már néhány információt feltettem: https://www.minner.hu/poker/
 • Szeptember 12-től 5 héten át a TrendFM-ben (gazdasági rádió) mint vendég fogok szerepelni. 5 témát dolgozunk fel hétről-hétre. A Minner FB-ján értesülhetsz, hogy mikor leszek adásban. (Képeket keresd!)
 • November 14-én lesz a Minner Nap.  Nem lesz megszervezve idén, át lesz tolva jövőre. Az ok egyszerű: túl sok a Minner rendezvény.
 • MarketingRoadshow: A NévjegyKirállyal folytatjuk országos marketing körutunkat. Következő állomás: Debrecen október 10-én. Részletek >>> http://marketingroadshow.hu/
 • Szabadúszó képzés: A héten véglegesítem a MinnerAkadémiára felkerülő új oktatást, videós képzést (2017. 09. 18-i héten indul). A képzésen online és offline marketinget, alap weboldal készítést, Facebook és Instagram oldal kezelést, blogírást tanulhatnak a hallgatók, továbbá saját ügyfélszerzés oktatása is lesz. Minden benne lesz az oktatásban, nem kell külön megvenni az elemeket.+ vittem bele egy csavart. Aki elvégzi az oktatást, felkerülhet egy olyan weboldalra, ahol csak ilyen online marketing kivitelezők, grafikusok, szövegírók, bloggerek, influencerek kerülnek fel. A weboldalra olyan vállalkozókat fogok ránavigálni (pl. Minner.hu által), akik online marketing kivitelezőt, vagy reklám lehetőséget keresnek, illetve a MinnerAkadémiára felkerülő vállalkozók is megkapják az információt az oldalról.
  Kiknek szól?: Grafikusoknak, szabadúszó programozóknak, weboldal készítőknek, videósoknak, bloggereknek, influencereknek, virtuális asszisztenseknek, azoknak, akik most akarják elindítani Facebook vagy Instagram oldal kezelő szolgáltatásukat, online marketingeseknek.  Bevezető ára 74 900 Forint lesz. Ebbe bele tartozik az is, hogy a profilod felkerül a marketing kivitelezők oldalára. Ha már most jeleznéd felém, hogy érdekel a képzés, küldj üzenetet a Minner vagy a MinnerAkadémia Facebookjára, és azonnal értesülsz, amikor indul a videós képzés, vagyis amikor meg lehet vásárolni! Figyelem! Teszt is lesz, csak úgy nem kerülhetsz fel a kivitelezők közvetítő oldalára, de ha végignézed az oktatásokat, sima ügy lesz.
 • Online és offline marketing oktatás a MinnerAkadémián. Szintén videós oktatás keretében átfogó online és offline marketing videós kurzus indul az oktató oldalon. Szintén 09. 18-i héten.
 • A MinnerAkadémia egyre nagyobb és jobb lesz. A tanítványok is élvezik, hogy a már megvásárolt videós oktatásokhoz felkerülnek friss videók, sőt, akár új témák is. Már átlépte a 100 hallgatót az oldal. https://minnerakademia.hu/
 • Helyesírás: A Minner cikkeire rá lett állítva egy korrektúrázó. Így visszamenőlegesen elkezdtük kijavítani a cikkeket. A friss tartalmak azonnal kikerülnek jelenleg, hogy biztosan meglegyen a Minner adagotok, de azok javítása később történik. Pl. a vállalkozási ötlet rovat legutóbbi, közel 30 tartalma javítva van már. Szóval minőségi javulás következik!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!