Újrakezdés a munkaerőpiacon? Igen, ő megcsinálta! Pár éve még szendvicset árult, most milliókat keres, és 38 ember dolgozik neki

Egyik jó barátom sztoriját írom le. Ő számomra mindig is példakép lesz. Sokan mondják, hogy én motiváló egyéniség vagyok, akkor még nem beszéltek az ismerősömmel, Polyánszky Attilával. Egy Skype vagy telefonos beszélgetés vele olyan, hogy utána azt érzem, most aztán megváltom a világot. Na, de térjünk is rá az ő sztorijára, mert nagyon motiváló lesz. És megadhatja neked is azt a lökést, hogy csak kitartás kell, és sikereket érhetsz el (akár rövid idő alatt is).

Az alapok

Attila a 2008-2010-es években brókerként dolgozott itthon. Több cégnél is dolgozott, és a sales nagy erőssége lett, továbbá megtanult csapatot irányítani is. Sőt, ami még ennél is fontosabb: a kommunikáció. Megtanult bánni az emberekkel, megtanult nyitottan kommunikálni (úgy értem: bátran, kommunikatívan, lelkesen…). Itthon viszont nem volt már nagy lehetőség a brókerkedésben, és pénz se annyi volt, mint mondjuk külföldön. Magyarországon a brókerkarrierje után cégindítással is megpróbálkozott ezen a területen 2011 és 2013 között, de az adóhatóság “nyomására” inkább bezárta a céget. Ezután döntött úgy 2014 elején, hogy kimegy Londonba. Eladta az autóját, és nulla ismerettel, kapcsolattal kiment az Egyesül Királyságba.

London – szendvics

3 hétre elegendő pénz volt nála, így gyorsan munkát kellett találnia. Attila imádja (ahogy én is) a nagy számok törvényét. Addig ment, míg munkát nem talált. Így 2014 januárjában a Scotland Yard mellett árult szendvicseket olyan üzletembereknek, öltönyös irodai dolgozóknak, amilyen régen ő volt, vagy amilyen éppen most, 2017-ben. Egyszerre két helyen is dolgozott, és így rövid idő alatt közel 1 millió forintot össze tudott spórolni. Az év márciusára már úgy gondolta, most elég a szendvicsezésből.

Tanulás + elő az egyetlen öltönyt

Előkereste az egyetlen egy öltönyét, és bement több brókercéghez is. Őszintén elmondta mit csinált eddig, és hogy mit akar elérni. Még azon a héten az egyik cég meglátta benne a lehetőséget, és el tudott helyezkedni náluk úgy, hogy azonnal Ciprusra kellett repülnie az “anyacéghez” (Londonban ment be a cégekhez interjúra). 2014. március 28-án már el is kezdett dolgozni az egyik ottani brókercégnél, újra legalulról (azért annál feljebbről) kezdte azt a szakmát, ahol már volt a csúcson is. Nagyon erős kapcsolatépítésbe kezdett. Ennek köszönhetően 1 év után felmondott annál a brókercégnél, amelynél éppen dolgozott.

Ezen időszak alatt elkezdte képezni magát (így ismertem meg). Online marketinget, WordPresst tanult, vagyis csak annyira kellett neki, hogy át tudja látni a folyamatokat, benne rejlő lehetőségeket…  2015 év elején ismertem meg, fura is, hogy csak 2 éve ismerem, pedig olyan, mintha vagy 10 éve ismerném.

Az új cég, saját iroda

A Goldenburg Group Ltd.-nél sikerült elérnie azt, hogy egy saját irodát vezethessen, építhessen fel. A feladta az lett, hogy új piacokat kellett nyitnia, elérnie. 2015-öt írtunk abban az évben. Sokat köszönhet annak is, hogy míg a többi bróker nem foglalkozott az online médiával, online reklámokkal, ő addig igen, sőt, erre is épített. Így folyamatosan növekvő eredményeket tudott felmutatni. Itt már vezető volt, és jött a még keményebb munka. Olyan embereket, munkatársakat kellett találnia, akik elég motiváltak, ügyesek és talpraesettek erre a munkára. Nem volt könnyű dolga, mert ezen a piacon nagy a fluktuáció. Most 38 ember dolgozik az ő irányítása alatt, és több mint 102 országból vannak ügyfelei.
Egyik nagy sikere, hogy sikerült együttműködést összehoznia Várkuti Géza “tőzsdeguru”-val.

Ház, autó, eljegyzés

Mióta ismerem, azóta csak azt láttam, hogy egyre jobban növekszik, mármint a vagyona, egyre több sikert ér el. És itt van 2017-ben egy új házzal, autóval és még a párját  is eljegyezte. Igazán motiváló! Kellenek az ilyen pozitív példák mindenkinek!

5 tanács Polyánszky Attilától, hogy te is sikeres legyél:

  1. Ismerd meg magad! Erősségeid, gyengeségeid (utóbbihoz, hogy miben tudsz fejlődni.)
  2. Tűzz ki célokat! Napit, hetit, havit, éveset, még hosszabb távút…
  3. Mindennap tegyél azért, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. De tényleg! Nyomjad neki!
  4. Mikor már csinálod, akkor kezdesz el még jobban hinni magadban! Sőt, a körülötted lévőkben is erősíted a hitet, ami további jó kapcsolatokat és lehetőségeket szül.
  5. Használj ki mindent! A nagy számok törvénye mindig veled lesz!

Ha pedig szeretnél még gyorsabban sikeres lenni, akkor vedd fel a kapcsolatot Attilával, mert mindig keres jó munkaerőt! >>> https://www.beabrokernow.com/ (Nyugi ez nem fizetett cikk, volt közös projektünk, amiből már volt annyi profit, hogy ennyi kis plusz jár Attilának).

Ehhez kapcsolódó cikkek:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!