KezdőlapGazdaság és üzletVajon karácsonykor melyik piac lódul meg legjobban? A válasz: videojáték!

Vajon karácsonykor melyik piac lódul meg legjobban? A válasz: videojáték!

-

A Nielsen készített egy előrevetített várakozást arra vonatkozóan, hogy melyik játék fogy majd a legjobban a karácsonyi időszak alatt. Nem lepődtem meg azon, hogy a Call of Duty legújabb része a Black Ops III került a lista elejére, sőt a Fallout 4 helye is biztos volt. Alul látod is majd az ábrát. Arra úgy is csak ránézel és kész. De tudod nem véletlen írok én erről!

Amikor a Veletech kiállításon ott voltam, bevallom óriási piacot láttam a játékokban. Itt már alapból jön az első meglátásom, hogy vállalkozás ötletek közé is be fogok tenni majd ehhez kapcsolódó ötletet. Ha vállalkozást indítanék és ilyen játékokat árulnék, akkor tuti, hogy ősszel vágnék bele.

Második meglátásom, hogy a Call of Duty kiadóját az Activision Blizzardot érdemes figyelni. 1,5 hónapja írtam egy cikket róla, mert bekerült a legjobban teljesítő 500 cégbe az USA-ban, vagyis bekerült az S&P500 indexbe. A részvény azóta 13%-ot emelkedett! Nem rossz pofit 1,5 hónap alatt nem?
Nos ez még mehet feljebb is, a karácsonyi szezon után főleg meg fog lódulni az árfolyama. A kép alatt egy kis kedvcsináló videó a részvényvásárláshoz! Ne csak játssz! Profitálj is! 

nielsen_játék2015december

Fotó: Fallout4

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek