Vajon karácsonykor melyik piac lódul meg legjobban? A válasz: videojáték!

A Nielsen készített egy előrevetített várakozást arra vonatkozóan, hogy melyik játék fogy majd a legjobban a karácsonyi időszak alatt. Nem lepődtem meg azon, hogy a Call of Duty legújabb része a Black Ops III került a lista elejére, sőt a Fallout 4 helye is biztos volt. Alul látod is majd az ábrát. Arra úgy is csak ránézel és kész. De tudod nem véletlen írok én erről!

Amikor a Veletech kiállításon ott voltam, bevallom óriási piacot láttam a játékokban. Itt már alapból jön az első meglátásom, hogy vállalkozás ötletek közé is be fogok tenni majd ehhez kapcsolódó ötletet. Ha vállalkozást indítanék és ilyen játékokat árulnék, akkor tuti, hogy ősszel vágnék bele.

Második meglátásom, hogy a Call of Duty kiadóját az Activision Blizzardot érdemes figyelni. 1,5 hónapja írtam egy cikket róla, mert bekerült a legjobban teljesítő 500 cégbe az USA-ban, vagyis bekerült az S&P500 indexbe. A részvény azóta 13%-ot emelkedett! Nem rossz pofit 1,5 hónap alatt nem?
Nos ez még mehet feljebb is, a karácsonyi szezon után főleg meg fog lódulni az árfolyama. A kép alatt egy kis kedvcsináló videó a részvényvásárláshoz! Ne csak játssz! Profitálj is! 

nielsen_játék2015december

Fotó: Fallout4

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!