Vásárolj a Minner-olvasóktól kedvezményesen, vagy reklámozd a saját üzleted! – IV. negyedév

Újra egy olyan posztot osztottam meg a Minner FB-ján, amiben arra kérlek, hogy mutatkozz be, mint Minner-olvasó. Annyi hozzászólás érkezett, hogy csak kapkodtam a fejem. Sőt, még van, aki %-os kedvezményt is ad a termékéből, szolgáltatásából. Már több tízezer emberhez elért a poszt, és több száz komment is érkezett. Itt az említett poszt, kommentelj te is! További instrukciók a beágyazás alatt! Hogy használd ki ezt a lehetőséget? =========================== 1. kommenteld be, mivel foglalkozol, adj lehetőséget arra, hogy valaki észrevegyen! 2. Nézd végig a kommenteket és aki szimpatikus, vedd fel vele a kapcsolatot! Akár vásárlás, akár üzleti, akár kapcsolatépítés céllal. Már több ilyet lehetőség volt a Minner-en, és nagyon jó visszajelzéseket kaptam a hatékonyságáról. Ezért is lett újra kitéve ez a poszt. Csak mondd, írd neki azt, hogy a Minner-en láttam… és már mehet is a beszélgetés. Bátran beszélgessetek a Minner-ről is, tudod, közös téma egyből megvan. 3.  Ha szeretnéd még jobban növelni üzleti kapcsolataidat, akkor pedig ajánlom figyelmedbe a kapcsolatépítés oktatásomat. 12 900 Forint >>> Kattints ide! <<< ========================= Figyelem! Fenntartom a jogot, hogy töröljem azokat a kommenteket, hozzászólásokat, amik valamilyen átveréshez vagy piramisjátékhoz köthetőek.Tudjátok, fenn kell tartani a minőséget!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!