KezdőlapGazdaság és üzletVásárolj a Minner olvasóktól kedvezményesen, vagy reklámozd a saját üzleted!

Vásárolj a Minner olvasóktól kedvezményesen, vagy reklámozd a saját üzleted!

-

A héten egy olyan posztot osztottam meg a Minner FB-ján, amiben arra kérlek, hogy mutatkozz be, mint Minner olvasó. Annyi hozzászólás érkezett, hogy csak kapkodtam a fejem. Sőt, még van, aki %-os kedvezményt is ad a termékéből, szolgáltatásából. Már 50 000 emberhez elért a poszt és több száz komment, és 10 000 interakciót értünk el. Itt az említett poszt, kommentelj te is! További instrukciók a beágyazás alatt!


Hogy használd ki ezt a lehetőséget?
===========================
1. Kommenteld be, mivel foglalkozol, adj lehetőséget arra, hogy valaki észrevegyen!
2. Nézd végig a kommenteket és aki szimpatikus, vedd fel vele a kapcsolatot! Akár vásárlás, akár üzleti, akár kapcsolatépítés céllal. Már több ilyet lehetőség volt a Minneren, és nagyon jó visszajelzéseket kaptam a hatékonyságáról. Ezért is lett újra kitéve ez a poszt.
3. Ha szeretnéd még jobban növelni üzleti kapcsolataidat, akkor pedig ajánlom figyelmedbe a kapcsolatépítés oktatásomat >>> Most csak 12 900 forint <<< (16 000 volt régen) 
(na, így én is reklámoztam 🙂 , valamit)

Le a kalappal előttetek. Eszméletlen kulturált kommentek, sőt, beszélgetések alakultak ki. Na, kinek vannak a legjobb olvasói, követői? Hát a Minnernek! 🙂 Néhány információ:
– már 40 000 emberhez ért el organikusan ez a poszt, most indul majd rá a promóció
– ha egy hozzászólás alá valaki válaszol az feljebb kerül a listában.
Tehát, mit kell tenned?
Például szólni ismerősnek, de mondok még jobbat, szólj üzleti partnerednek, kérj tőle egy szívességet, hogy szóljon hozzá. Hogyan tudod elküldeni a kommented linkjét? A hozzászólásod mellett kiírja, mikor kommenteltél (hány órája, vagy a pontos dátumot), ha arra kattintasz, vagy kimásolod a rajta lévő hivatkozás linkjét és azt küldöd el, automatikusan a te hozzászólásodhoz ugrik.
– Tudod, nézd végig a kommenteket, hátha találsz új partnert, vagy akár vásárlót, vagy neked tetszik meg egy termék/szolgáltatás!

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek