szombat, január 16, 2021

Vásárolj a Minner olvasóktól kedvezményesen, vagy reklámozd a saját üzleted!

A héten egy olyan posztot osztottam meg a Minner FB-ján, amiben arra kérlek, hogy mutatkozz be, mint Minner olvasó. Annyi hozzászólás érkezett, hogy csak kapkodtam a fejem. Sőt, még van, aki %-os kedvezményt is ad a termékéből, szolgáltatásából. Már 50 000 emberhez elért a poszt és több száz komment, és 10 000 interakciót értünk el. Itt az említett poszt, kommentelj te is! További instrukciók a beágyazás alatt!


Hogy használd ki ezt a lehetőséget?
===========================
1. Kommenteld be, mivel foglalkozol, adj lehetőséget arra, hogy valaki észrevegyen!
2. Nézd végig a kommenteket és aki szimpatikus, vedd fel vele a kapcsolatot! Akár vásárlás, akár üzleti, akár kapcsolatépítés céllal. Már több ilyet lehetőség volt a Minneren, és nagyon jó visszajelzéseket kaptam a hatékonyságáról. Ezért is lett újra kitéve ez a poszt.
3. Ha szeretnéd még jobban növelni üzleti kapcsolataidat, akkor pedig ajánlom figyelmedbe a kapcsolatépítés oktatásomat >>> Most csak 12 900 forint <<< (16 000 volt régen) 
(na, így én is reklámoztam 🙂 , valamit)

Le a kalappal előttetek. Eszméletlen kulturált kommentek, sőt, beszélgetések alakultak ki. Na, kinek vannak a legjobb olvasói, követői? Hát a Minnernek! 🙂 Néhány információ:
– már 40 000 emberhez ért el organikusan ez a poszt, most indul majd rá a promóció
– ha egy hozzászólás alá valaki válaszol az feljebb kerül a listában.
Tehát, mit kell tenned?
Például szólni ismerősnek, de mondok még jobbat, szólj üzleti partnerednek, kérj tőle egy szívességet, hogy szóljon hozzá. Hogyan tudod elküldeni a kommented linkjét? A hozzászólásod mellett kiírja, mikor kommenteltél (hány órája, vagy a pontos dátumot), ha arra kattintasz, vagy kimásolod a rajta lévő hivatkozás linkjét és azt küldöd el, automatikusan a te hozzászólásodhoz ugrik.
– Tudod, nézd végig a kommenteket, hátha találsz új partnert, vagy akár vásárlót, vagy neked tetszik meg egy termék/szolgáltatás!

 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Január 15-én lesz 20 éve, hogy elindult az online enciklopédia. Már több mint 55 millió szócikk található rajta, havonta 22 milliárdos nézettséget tud felmutatni. A Wikipédia adományokból tartja fenn magát, nincsenek rajta reklámok, bár a márkák is jelen vannak rajta.

MinnerInstant

A napokban nagyon népszerű lett a 444.hu egyik tartalma, ami a kiégésről szó. Igazán átfogó anyag lett, csak ajánlani tudom:

Fiatal felnőttek, akiknél a kiégés az alapállapot – 444.hu

És itt vannak erről a Minner anyagai is:

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…

MinnerInstant

Alig 6 napja posztoltam arról, hogy Livermore egykori tanai szerint 30 000-ről 40 000-ig lazán el tud száguldani, mert lendületben van a bitcoin. És valóban. Érdemes elolvasni Jesse Livermore tanairól szóló könyvet, a címe: Egy spekuláns feljegyzései


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek