Volt már problémád webáruház vásárlás során, akkor kattints ide

Többször olvasni lehet arról, hogy internetes vásárlás során a végeredmény nem az lesz, amire mi számítunk. Nem kapunk számlát, nem akarják visszavenni a terméket…
Tegnap a Facebookon futottunk bele egy ilyen problémában, egy kommentben olvastunk egy cégről, akivel elég sok probléma van.

Mi abban segítünk most, hogy ha a weboldalon nincs fent elég információ, pl. telefon, cím stb, akkor azt hol lehet megtalálni. Elvileg kötelező lenne minden webáruháznál kiírni az üzemeltetőt, sőt az Általános vásárlási feltételekben is szerepeltetni kell a cég nevet. Ha nem látjuk, akkor már kezdhetünk gyanakodni.

Lehet sokan tudják, és nem lesz új, amit most mondunk, de érdemes megnézni kinek a tulajdonában van az adott domain. Magyar, azaz .hu-s domainek esetében könnyű dolgunk van. A www.domain.hu oldalra kell felmenni. Ott rákattintani a Keresés menüpontra az oldalsó sávban, majd részletes keresésre kattintani. Ide kell beírni a keresendő domaint, mi most a saját weboldalunkon mutatjuk meg, mit kell csinálni.

Domain keresés
Domain keresés

Ezután a keresés gombra kattintva tovább lépünk, és a Domain-igénylő vagy domain-használó linkre kattintunk. Ezután egy ellenőrző kód megadása után kapjuk az infókat.

Domain keresés részletes
Domain keresés részletes

És már láthatjuk is a cég elérhetőségét, a domain bejegyző adatait. Innen már könnyű dolgunk lehet, ha fel akarjuk őket hívni, több helyen emailcím is látható. Sok esetben mobilszámot látunk a bejegyzésnél, ami még jobban megkönnyíti a dolgunkat.

Domain adatok
Domain adatok

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!