Zseniális üzleti ötlet + élmény garantált

Egyik honfitársunk már jól megfogta a Londonba érkező magyar tömegekből nyerhető lehetőségeket. A szolgáltatása az, hogy Teslával vállalja a reptéri és egyéb fuvart. Bevallom marketingesként megvizsgálva hirdetéseit azt mondhatom, nagyon jól eltalálta a szövegezést, és ténylegesen igényt teremt arra, hogy kipróbálja az ember, ha Londonba utazik.

teslataxi_1

A szöveg is magáért beszél, “Ne csak utazz, élményt is szerezz magadnak”, majd utána még egyszer jön egy kis shot, “Minden reptéri fuvar tartalmaz egy gyorsulást 0-100 km/h -ra 5,4 mp alatt”

Több helyen is láttam már megosztva a hirdetését Facebookon, és a hozzászólásokból látszik, hogy többen ki is próbálták már, és mindenki megvan elégedve a szolgáltatással. A célpiaca is elég nagy, hiszen több százezer magyar van már kint Londonban, az ő családtagjaik, baráti körük is ki-ki szokott hozzájuk nézni. Vagyis az ajánlási rendszer is jól működhet nála.

Nézz vissza a cikkre később is, mert felvettem a kapcsolatot az illetővel, és pár kérdést felteszek neki, majd azokat ide is beírom.

Hirdetéseiben az alábbi videót osztja meg, ha ezt megnézed, te is ki akarod próbálni.

Fotó: Teslamotors.com

Ez egy ötlet rövid bemutatása volt, a Minneren vállalkozási ötleteket olvashatsz, olyat is, amit még más nem dolgozott ki. Kattints ide, és olvass bele az alacsony költségvetéssel is kivitelezhető üzleti ötletekbe, biztosan találsz olyat, ami számodra is kivitelezhető.

[sam id=”40″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!