Zuckerberg pulija közelebb hozza az amerikaiakat hazánkhoz?

Ki ne ismerné jobban a Facebookot, mint a legnagyobb közösségi oldal létrehozója Mark Zuckerberg, aki előszeretettel használja fel kutyáját Facebook posztjaiban a saját maga népszerűsítése miatt. Egy-egy új képét több százezren lájkolják, és sokan kérdezgetik, hogy milyen fajta kutya, hol lehet venni… és persze mindenkinek tetszik. Bár én nem vagyok oda a puliért, sőt szerintem sokaknak nem is teszik. Zuckerberg mégis bebizonyította azt a tézist, hogy amikor valakire felnézünk, vagy követünk (celeb, híres ember, példakép…) és valamit használ, vásárol, hord, vagy esetleg adott kutyája van, akkor azt mi is szeretnénk, és felértékelődik bennünk.

A kutyájának, Beastnek még külön Facebook oldala is van. (Kattints ide)
Az élelmesebb magyar kommentelők be is linkelgetik Mark pulis képei alá az kutyáról szóló angol wikipédia szócikket. (itt tudod elolvasni). Majd kattints bele a kommentekbe is, de nézzünk is néhány képet a kutyáról. (Akár ki is használhatná ezt Magyarország 🙂 )

Ha nem látod a Facebook posztot kattints ide!

In the spirit of this holiday weekend, I want to share the most joyful photo of Beast jumping I've ever seen. Even after…

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2015. november 28., szombat

Ha nem látod a Facebook posztot kattints ide!

Priscilla and I are starting to get ready for our daughter's arrival. We've been picking out our favorite childhood…

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2015. november 20., péntek

Ha nem látod a Facebook posztot kattints ide!

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2015. október 20., kedd

Ez a cikket azért is írtam, hogy felhívjam újra a figyelmet a Facebook részvényre. Tudtad, hogy naponta átlagban 1 milliárdan használják a Facebookot aktívan? Pedig összesen kb. 3,2 milliárd emberhez ér el jelenleg az internet, tehát elég nagy arány. Erről ebben a cikkemben írtam: 1 milliárd ember használja, mi az?

Az alábbi grafikon jól szemlélteti, hogy mennyire gazdagodik Mark Zuckerberg. Tudtad, hogy te is lehetsz a társa? Te is tudsz részvényt venni. És még a cég mondhatni gyerekcipőben jár. Most vág bele a hardverpiacba is, az Oculus Rift virtuális valóság szemüveggel. Olvasd el a tőzsde rovatban a Facebook részvény elemzéseket, amik neked szólnak, érthető nyelven írom a cikkeket.

Facebook részvény elemzés - Minner.hu - Finviz.com
Facebook részvény elemzés – Minner.hu – Finviz.com

Fotó: Mark Zuckerberg/Facebook

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!