1 év alatt 8-30 millió forintot kereshetsz a legnagyobb cégek weboldalának megújításából

Nem is gondolnád, hogy ebben van lehetőség igaz? Pár hónapja írtam arról, hogy több nagy forgalmú cégnek, sőt top 500 vállalat közül jó párnak a weboldala egyszerűen katasztrófális. Pedig PR-ra ezek a cégek szoktak költeni. Nos azóta eltelt 4 hónap és a cikkben említett egyik cég az Alföldi tej már frissítette is a weboldalát, és kapott egy új dizájnt. Ez validálja még jobban az abban a cikkben írt ötletet, hogy érdemes megkeresni őket webfejlesztéssel kapcsolatban. Nézd csak!

2019. márciusában az Alföldi tej holnapja (mobilon is ugyanígy nézett ki)

2019. július 11-én az új weboldal
Egy épre nem fért rá, de így is látszik a változás. Mobilon is már jobb, de még így is el kellene nekik egy webfejlesztő.

Egyik ellenérv lehetne az, hogy de ezek olyan nagy cégek, hogy a vevőiket legtöbbször nem a webről szerzik. Ettől még elengedhetetlen egy jó weboldal. Gondolj bele ott van egy fiatal beszerző egy cégnél, megnézi az Alföldi tej honlapját és azt mondja: Hát ilyen weboldallal nem támogatják a marketingjüket, aminek köszönhetően több tej fogyna.

Ezek a cégek sokat költenek PR-ra, így el lehet érni, hogy a weboldalukat is újra szabják! És persze veled, téged bízzanak meg, vagy a te csapatodat.

Szóval az ötlet, hogy nagy forgalommal rendelkező cégek gáz weboldalát újra elkészíteni.

  • Kell egy webfejlesztő,
  • és kell egy kitartó ember, aki ostromolja az alábbi nagy cégeket. No meg persze egy grafikus sem árt.
  • Nincs webfejlesztő/grafikus ismerősöd? Keress! Ott a Minner Extra csoport, ott is találhatsz.

Pár hónapja írtam egy cikket, amiben bemutattam, hogy a top 500 cég közül, illetve még néhány nagyobb forgalmú cég weboldala mennyire elmaradott (link a poszt végén). Csak néhány példát hoztam, sok van. Mekkora lehetőség lenne őket megkeresni, és kitartóan ostromolni, hogy adjanak megbízást. És értelemszerűen nem 300 000 Ft-os munkákról beszélünk.

A sales – így keresd meg őket

Kivel kötnek üzletet? Hát aki felveszi a kapcsolatot velük! Veled! 

Hogy csinálnám én? Kikeresnék 100 olyan céget, akik elég nagyok (értsd több száz milliós, sőt 1 milliárdot elérő árbevétellel rendelkeznek) a weboldaluk nagyon-nagyon gáz.
Ebből 7-10-et kell meggyőzni, persze folyamatosan keresném az újakat. Először is LinkedIn-en megkeresném ki az, aki náluk a marketingért felelős, vagy az értékesítési vezető. A cél nem azonnal meggyőzni őket, egy nemet (elutasítást) nem tartanék nemnek. Ez egy több hónapos salest jelent, hogy utána milliós megbízást kapjunk. Először is meg kell ismerniük, utána elérni, hogy találkozzanak velünk, aztán ajánlatkérést elérjük. Én például ehhez hasonló dologgal keresek meg nagy multikat és benne van a pakliban, hogy 300-500 000 ft-ot költök rá, hogy ügyfeleim legyenek (üzleti ebédek, random vitorlázás… és hasonlók…).

Keresd meg őket most! Hidd el tervezik ők is a weboldaluk átszabását, csak még nem jutottak el oda, tudod keresniük kell céget, ajánlatokat kérni…

Kell nekik ez a szolgáltatás!

Vagy lehet, hogy éppen valaki a Minneren olvasta, és a webfejlesztő kereste meg őket? Na mit szólsz hozzá?

Majd a profitból vegyetek MinnerAkadémia képzéseket! Bár előtte is érdemes lehet, tudod hideghívás, kapcsolatépítés oktatás segíthet.

Hajrá!

Fotó: Patrick Fore /Unsplash

2020-as vállalkozási ötletek szeptember 30-tól a Minner hírlevélben!

Iratkozz fel most! A hétfőnként kiküldött Minner hírlevélben az üzleti hírszemle mellett a 2020-as üzleti ötleteket, trendeket is első kézből olvashatod! Feliratkozás